Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - słuszny żal do TŻ?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-02, 15:02   #26
_ema_
Zakorzenienie

Dot.: słuszny żal do TŻ?

Cytat:
Napisane przez zmieszany_facet Pokaż wiadomość
Otóż to, można zapytac w druga stronę, czy autorce nadal tak bardzo podobałby się partner, gdyby nagle przybyło mu 25 kg słoniny... i czy tez nie zaczęłaby czuc obrzydzenia do niego, że się tak zapuścił. Ile razy ju zczytałem watki na wizazu, w którym uzytkowniczki radziły powazna rozmowe kobietom, dla których partner przestał byc atrakcyjny z powodu zapuszczenia dużego brzucha. Radziły, że powinna poroxmawiać i zachęcic partnera do dbania o siebie... albo do widzenia i zerwac z nim, a teraz takie oburzenie, że facet to cham bo zostawiłby dziewczyne gdyby ta się spasła.

Wszystko własie zalezy od tego ile to byłoby nadwyzkowych kilogramów, jesli z tych 55 doszłaby autorka do 60-61 to tragedii by nie było, ale jakby moja dziewczyna z 55 zrobiła sie nagle 80kg to przestałaby być dla mnie atrakcyjna. Dla mnie tez zapuszczenie sie do takiego stanu to wyraz nie dbania o siebie
Wiesz jaka jest różnica między mężczyzną a chłoptasiem?

Chłoptaś powie: ale gruba locha, ja piernicze, niech to się nie rozmnaża, bleeee, obrzydlistwo!
A mężczyzna powie: mi taka kobieta nie odpowiada, gustuję w szczuplejszych.

Radzę pojąć i przejść na wyższy level, bo mało która kobieta chce się z chłoptasiami zadawać. Więc zapewne pozostają Ci tylko głupie dziewuszki
_ema_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując