2014-01-02, 17:05
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVIII
Cytat:
Napisane przez miranda122
Kochane, dziękuję za rady, już nie zamierzam o niego zabiegać, postaram się powoli o nim zapomnieć, nie wiem czy uda mi się od razu go tak odrzucić, może będziemy nadal się przyjaźnić, ale nie będę patrzeć na niego, jako na kogoś więcej, będę otwarta na propozycje innych i wtedy może kogoś poznam  Bo już kilku chłopaków nieśmiało do mnie zarywało, ale ja zapatrzona w tamtego nie zwracałam na to uwagi. A może akurat było warto.. Macie rację! Przez tą sytuację mogłam stracić okazję na kogoś na prawdę fajnego. Nie! dłużej tak nie mogę. Będzie ciężko, ale muszę dać radę. Nie będę marnować życia i robić coś na siłę 
|
Nie szukaj chłopaka na siłę, jesteś młoda i masz na to dużooo czasu, a najlepsze ciostka przychodzą wtedy kiedy się tego nie spodziewasz. I szanuj się, a w innych oczach będziesz również szanowana i mam na myśli to co napisałaś o przytulaniu, przytulanie i całowanie się z przypadkowymi chłopakami nie wygląda za dobrze. Ja nie szukałam chłopaka, a miłość spadła nieoczekiwanie jak grom z jasnego nieba. Być może ta teoria również u Ciebie się sprawdzi.
Edytowane przez M4rt3czk4_92
Czas edycji: 2014-01-02 o 17:08
|
|
|