Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czym myjecie twarz?
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-02, 18:37   #8
kolorowytrend
Przyczajenie

Dot.: Czym myjecie twarz?

Witam

Używam płynu micelarnego, tylko i wyłącznie. Lata temu miałam problem z cerą i wtedy poszłam do dobrego dermatologa. Wziełam sie wtedy za moja buzie. Oprócz zabiegów dostałam dwa zalecenia: odpowiednie kremy i płyn micelarny do mycia twarzy. Używałam juz róznych. Te najtańsze do 10zł. za butelke są byle jakie i nie nadają sie do niczego. Te najdroższe są super, często mozna je kupić w dobrych promocjach. Te ze sredniej półki są naprawde wystarczajace. Cera bardzo mi sie poprawiła, nie szczypie i nie ciągnie po myciu, nie wychodzą żadne niespodzianki.

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Aaniol_apokalipsy Pokaż wiadomość
La Roche posay effaclar juz od kilku lat
Ja uzywam effaclar duo jako podkład i na to serum z biodermy plus płyn micelarny do mycia. serum zmieniam na super nawilżajacy po skończeniu buteleczki i tak na zmianę. cera super! To wszystko zaleciła mi pani dermatolog.

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

Cytat:
Napisane przez delfix10 Pokaż wiadomość
żelem Vichy Normaderm na przemian z La Roche Posay Effaclar (żel bez mydła)
Mam cerę sucha i zele w ogóle mi nie odpowiadają To jest chyba dobre dla cery tłustej i mieszanej, a dla przesuszonej zbyt mocne. Jak myslicie?
kolorowytrend jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując