Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żonki 2009 cz. XXXVI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-03, 11:27   #3669
ktosia86
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXVI

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Cześć

Marta wow, jaki prezent
Iwka serek mascarpone z dodatkiem musztardy francuskiej i na wszystkie musztarda francuska zmieszana z oliwą.

My też sylwka spędziliśmy we 2, bo Maja od 19.30 spała

Za to jutro jadę na studia - w tym miesiącu mam 3 zjazdy, Wzięłam sobie hotel zamówiłam, bo nie chce mi się tak jeździć, jeszcze słabe połaczenia są. Bym była w piątek na 22.30 w domu a o 6.30 bym musiała już znowu jechać. Bez sensu. Na tamtym zjeździe tak zrobiłam, jeszcze autobus mi się pół godziny spóźnił bo była zamieć.
Daleko masz do szkoły, że tak kiepsko z dojazdami? Autem byś nie chciała dojeżdżać?

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
śliweńka zdrowka dla mlodej..

myszka_maj iwka ktosia Ana gucia sliwenka Madzialenka ano prezent super mam nadzieje ze uda mi sie je szybko przeczytac

ktosia
ja tez jestem mega zadowolona z sylwestra... tego mi bylo trzeba...

Gucia widziszmy niskocisnieniowce tak mamy... ja czasem pije z pol lyzeczki i 5 lyzeczek smietanki sypkiej wtedy jest ok
super ze sylwester udany ;D

Madzialenka milego studiowania to teraz maz przejmuje twoja warte

jeszcze raz wszytskiego dobrego w nowym roku

nam sylwester bardzo sie udal do poznocy ogladalismy bajki ;D mlody przed 22 zasnal niedoczekal polnoc spedzona jak to maz powiedzial w wymarzony sposob acz ryzykownie czy czasem sie mlody na fajerwerki nie obudzi ale dalismy rade a po 1 poszliscmy spac i odespalismy sobie troche..
Czyli Nowy Rok powitaliście w STOSUNKOWO udany sposób?

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Marta tak, tak mąż w piątek i sobotę cały dzień z Mają będzie siedział. Najbardziej się boję nocy, bo on ma taki sen, ze mi się dziecko zapłacze zanim on ją usłyszy
Jak będzie musiał czuwać sam, to będzie inaczej spać. Ja ostatnimi czasy śpię jak zabita, granat mógłby wybuchnąć obok, a bym nie słyszała, a jak mąż pojechał na szkolenie to spałam czujnie.

Hej