2014-01-03, 11:27
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXVI
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321
Cześć
Marta wow, jaki prezent
Iwka serek mascarpone z dodatkiem musztardy francuskiej i na wszystkie musztarda francuska zmieszana z oliwą.
My też sylwka spędziliśmy we 2, bo Maja od 19.30 spała
Za to jutro jadę na studia - w tym miesiącu mam 3 zjazdy, Wzięłam sobie hotel zamówiłam, bo nie chce mi się tak jeździć, jeszcze słabe połaczenia są. Bym była w piątek na 22.30 w domu a o 6.30 bym musiała już znowu jechać. Bez sensu. Na tamtym zjeździe tak zrobiłam, jeszcze autobus mi się pół godziny spóźnił bo była zamieć.
|
Daleko masz do szkoły, że tak kiepsko z dojazdami? Autem byś nie chciała dojeżdżać?
Cytat:
Napisane przez martucha84
śliweńka zdrowka dla mlodej..
myszka_maj iwka ktosia Ana gucia sliwenka Madzialenka ano prezent super  mam nadzieje ze uda mi sie je szybko przeczytac
ktosia ja tez jestem mega zadowolona z sylwestra... tego mi bylo trzeba...
Gucia widziszmy niskocisnieniowce tak mamy... ja czasem pije z pol lyzeczki i 5 lyzeczek smietanki sypkiej  wtedy jest ok 
super ze sylwester udany ;D
Madzialenka milego studiowania  to teraz maz przejmuje twoja warte
jeszcze raz wszytskiego dobrego w nowym roku
nam sylwester bardzo sie udal  do poznocy ogladalismy bajki ;D mlody przed 22 zasnal niedoczekal  polnoc spedzona jak to maz powiedzial w wymarzony sposob acz ryzykownie czy czasem sie mlody na fajerwerki nie obudzi  ale dalismy rade    a po 1 poszliscmy spac i odespalismy sobie troche.. 
|
Czyli Nowy Rok powitaliście w STOSUNKOWO udany sposób?  
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321
Marta tak, tak mąż w piątek i sobotę cały dzień z Mają będzie siedział. Najbardziej się boję nocy, bo on ma taki sen, ze mi się dziecko zapłacze zanim on ją usłyszy 
|
Jak będzie musiał czuwać sam, to będzie inaczej spać. Ja ostatnimi czasy śpię jak zabita, granat mógłby wybuchnąć obok, a bym nie słyszała, a jak mąż pojechał na szkolenie to spałam czujnie.
Hej
|
|
|