Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Marchew, jabłko lub ziemniaczek, wkrótce zje mój niemowlaczek, mamy IX-X 2013, cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-03, 12:01   #2103
LaLoca
Zakorzenienie

Red face Dot.: Marchew, jabłko lub ziemniaczek, wkrótce zje mój niemowlaczek, mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
jak sie budze to czuje jakbym bardzo tesknila za nim. ciezko to opisac.kazdy jest inny. ja nawet jal nie widze go 2-3 godz bo jest na spacerze to sobie miejsca znalezc nie moge.
.
Ja też tak mam. Jak tylko się obudzę to myślę o niej i tęsknie. Jak tż wychodzi do pracy to jest ciemno i mi tak łyso samej to biorę ją do siebie, daje cysia który po całej nocy i tak domagał się opróżnienia i tuląc się do siebie śpimy do 10 nieraz

Wczoraj ktoś rzucił hasło że sen nakręca sen. Przyznaje racje.Moja niuńka prześpi całą noc i rano po godzinie zabawy już ziewa i zasypia znowu na godzinę i tak w kółko. Generalnie więcej śpi niż nie z tym że to lekki sen i ciągle coś ją budzi więc czasem zdąże tylko kawę zobić i wypić i już syrena ale chwile pociumka i znowu śpi. Coężko się zabrać za cokolwiek bo ciągle przerywać muszę o teraz np. przerwała mi obieranie ziemniaków. Wszystko robię na raty
LaLoca jest offline Zgłoś do moderatora