Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Marchew, jabłko lub ziemniaczek, wkrótce zje mój niemowlaczek, mamy IX-X 2013, cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-03, 13:08   #2127
Madziuchna27
Zakorzenienie

Dot.: Marchew, jabłko lub ziemniaczek, wkrótce zje mój niemowlaczek, mamy IX-X 2013,

Moje dziecko ma w nosie przedpołudniową drzemkę Biorę go na spacer, to zaśnie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Ale w sumie to po co mu poduszka?
Nie zaleca się dawać poduszki dziecku do spania do roku, a dla kręgosłupa to najlepiej w ogóle
wiem ale na podusi - wydaje mi się - że dłużej śpi

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
dzisiaj szczepienie, TZ miał iść, ale musiał iść do pracy i idę sama- może nie będę ryczeć jak poprzednio
Ja twarda jestem Nie chcę stresować dziecka jeszcze swoim płaczem i podenerwowaniem Ale Cię rozumiem, skoro Miki wcale nie płacze

Cytat:
Napisane przez kahunia Pokaż wiadomość
Ciekawe jakby ukladal do snu ulewajace dziecko?
Po to się daje materac pod kątem
Mój Julek śpi na plecach chwilę po tym, jak przestałam go zawijać w naleśnika, czyli jak skończył może 1,5 miesiąca

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Był gościem w programie o porodach i noworodkach na kanale TTV. Pokazywał jak trzymać dziecko na rękach, na kolanach, jak ułożyć do snu.
Demonstrował na maluszku i musieli dwa razy przerywać pokaz, bo maleństwo w kółko chciało jeść
Zawitkowski ma wielu zwolenników, ale też wiele osób nie pochwala jego metod Jak dla mnie on jest trochę za wolny w tych wszystkich ruchach z dzieckiem. Wiem, że przy maluchu powinno się wszystko na spokojnie, ale to, co on robi jest często nie do wykonania

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Motyl to ja się sama nie budzę, a jak np. Miki śpi od 20:00 a my do 24:00 oglądamy to to często wstaję do łóżeczka i się gapię/poprawiam/cmokam albo jak jest film i jest tam dziecko to wtedy mi tęskno za nim
Mój kładzie się o 22, ja o 1. Muszę spróbować go przestawić na 20, ale boję się, że będzie się wcześniej budził

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora