Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zbyt duża zazdrość
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-03, 20:54   #5
Chatul
ma zielone pojęcie

Dot.: Zbyt duża zazdrość

Cytat:
Napisane przez nataliamojkot Pokaż wiadomość
Cześć! Jestem z moim chłopakiem od 3 miesięcy, kocham Go bardzo mocno, można wręcz powiedzieć, że spotkałam swój własny ideał. Niestety jest pewien problem...Nie wiem zbyt wiele o jego przeszłości. Wiem tylko tyle, że ma opinie strsznego wyrywacza, wiem, że wcześniej zdarzyło mu się zdradzić swoje dziewczyny. Przez tą cała sytuację nie potrafię mu zaufać...Ciągle wydaje mi się, że mnie oszukuje...ale i tak potem okazuje się, że nic nie zrobił. Mam już tego dosyć! Rozmawiałam z nim na ten temat wiele razy, jednak on zawsze zapewniał mnie, że mnie kocha, że jestem inna. OK! Przez chwilę jest dobrze, a potem znowu gdzieś wychodzi i wydaje mi się, że mnie oszukuje. Co radzicie zrobić mi w tej sytuacji? Przez nią nie potrafię być w tym związku spokojna.
A rozmawiałaś z nim na temat jego przeszłości? Dlaczego np. zdradzał swoje dziewczyny i jakie teraz ma podejście do zdrady?
Wydaje mi się, że zwyczajnie czujesz się niepewna wielu jego poglądów i nie wiesz, czy podobnie patrzycie na kwestie, które dla Ciebie są ważne. Stąd Twój brak zaufania.