2014-01-03, 22:33
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23
Dziekuje za wszystkie pozytywne komentarze dotyczace zakupow paczka w drodze, wiec juz lapki zacieram i pochwale sie jak nazywo jak dojdzie.
Cytat:
Napisane przez ysia
Jak to nie do Polski?  Mi się aż woda w kolanach zagotowała jak zobaczyłam te kolczyki....
|
no wlasnie nie wysylaja ale jak beda na zywo piekne jak ze zdjecia dla spokoju kolan, moge Ci takie przetransportowac do Polski 
Cytat:
Napisane przez niulka_1985
 całkiem, całkiem 
|
bardzo fajny komlet, pieknie sie mieni 
Cytat:
Napisane przez positive rebel
|
pieknosci, jak znajdziesz daj cynk! bo ja sie zaczynam martwic, ze tu w Czerwcu bedzi zimno, to tez bym cos potrzebowala, zeby sie okryc
Cytat:
Napisane przez mojakaren
dziewczynki, a takie szybkie pytanko mam - orientujecie się jakie są ceny sukien w Nabli?
modele mają boskie, ale zastanawiam się czy jest sens się umawiać 
|
modele, ktore mierzylam byly pomiedzy 3300 zl a 4500 zl, w Krakowie obsluga bardzo fajna no i suknie piekne 
Cytat:
Napisane przez Elrosa
Mam mój chiński welon!  jestem absolutnie pozytywnie zaskoczona jego jakością - kosztował 25 zł, ma dwa metry średnicy i dookoła jest obklejony koronką.
Wygląda dokładnie tak samo, jak na zdjęciu z aukcji:
Ma oczywiście swoje wady, największa z nich to brak grzebyka do wpięcia we włosy, ale to akurat dla mnie niewielki problem  , koronka nie jest przycięta najrówniej na świecie i po podróży jest mocno pognieciony. Więcej nie widzę, tiul jest identyczny, jak na macanym przeze mnie welonie z salonu, trochę sztywnawy. Generalnie jestem zachwycona, za takie śmieszne pieniądze to genialny zakup 
|
za ta cene - rewelacja! ciesze sie, ze jestes zadowolona, gratki!
Cytat:
Napisane przez fascinata
Biustonosz jest boski  Gdzie znalazłaś takie cudo?
|
mozesz go zamowic np z Asos'a klik
Cytat:
Napisane przez Dotka90
Dziewczyny, doradźcie mi, czego w ogóle ja mam szukać do mojej sukni?
Od razu mówię: koronkowe bolerko odpada. Bolerko żakietowe też.
Sweterek (fuksjowy to już będzie za dużo? - fuksjowe mam buty. Jeśli nie, to blady róż/kremowy? Suknia będzie ecru).
Czy żakiet?
Suknia jest mieniąca się na górze, więc raczej cekinowe żakiety odpadają
Gorset:

|
piekny goreset, szkoda go przyslaniac, mysle, ze pasowalby sweterek ale albo w kremie, albo bardzo jasny roz, bo fuksja to by chyba za duzo bylo
18.6.14
|
|
|