Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-03, 21:48   #4080
promolcia
Zadomowienie

Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ IX

[1=9d7b7132c96a8dd7d39f4ca 1b65b4d26fef991fe_65a5443 115010;44414225]A Ty znalazłaś już jakieś deo dla siebie?
Mam to serum 10 ml, próbka- jeszcze nieotwarta; mogę Ci zrobić odleweczkę i wysłać razem z peelingiem 100% Pure po tych wszystkich świętach
I myjadło do paszczy Pukka też mam- widzę, że szukasz; załapałaś się może na to zamówienie z Ecco Verde, czy już pozamiatane , bo mam ochotę na dwie rzeczy, które wszyscy już chyba mieli, tylko ja nie http://www.ecco-verde.com/yes-to/yes...mizing-shampoo
http://www.ecco-verde.com/aubrey-org...pure-aloe-vera[/QUOTE]
no właśnie nie wiem jak stoi sprawa z zamówieniem ecco verde bo Effa się nie odzywa...
a ten żel aloesowy chyba taniej będzie na iherbie mogę Ci wziąć przy najbliższym zamówieniu...
[1=9d7b7132c96a8dd7d39f4ca 1b65b4d26fef991fe_65a5443 115010;44415393] - płyn do demakijażu Living Nature ponoć godny uwagi, a po podkładzie strasznie się świecę i kolory jakieś takie dziwne (zresztą tylko dwa do wyboru zostały...)

Chętnie się podzielę , ale na pewno masz coś ciekawego dla mnie z iherba, bo ja tam nie znam asortymentu i dlatego wszystko mnie stamtąd ciekawi , zwłaszcza do włosów , a poza tym możesz mnie już wziąć pod uwagę przy następnym zamówieniu z Lauressa (ale pewnie dopiero w przyszłym roku, bo strasznie to cudo wydajne jest...)

Na minejo już prawie pozamiatane...[/QUOTE]
no to pisz na prv co konkretnie może Cię zainteresować
z lauressem to poczekaj chociaż aż ta paczka dotrze
z wyprzedaży living nature ostał się już tylko podkład...
Cytat:
Napisane przez jadzia_jadzia Pokaż wiadomość
Jestem po testach toniku - całkiem przyjemnie się stosuje, zapach też mi się podoba. No i baaaaardzo przypadła mi du gustu próbka JMO z jojoba i żeń-szeniem..już się rozglądam za większą ilością tego cuda (w próbkach oczywiście, bo cena odstrasza). Jestem też bardzo ciekawa balsamu 100% pure..ale odkłozyłam go na jakąś fajną okazję..np do pracy hehe (bo teraz to jeszcze leniuchuję)

zawsze mnie cieszy jak komuś przypasują próbki jeśli spodoba Ci się balsam 100% pure to mam jeszcze kilka innych wersji zapachowych więc jakby co to pisz

Cytat:
Napisane przez sylwiusaka Pokaż wiadomość
dzięki, mi Pukka przeszła, ale Pai nadal kusi

tak i dziękuję za znalezienie żelu Santaverde

Maseczka rozjaśnia, stosuję też punktowo na niespodzianki.
Olejek uwielbiam, dodaję do kremu, serum niemal codziennie, wygładza skóre, nadaje ładny kolor, używam też na bliznę po oparzeniu i stopniowo zmniejsza się.
Tonik miał wypędzić wągry, póki co daje niezłego buraka, ale stosuję dalej i liczę na efekty.
co takiego konkretnie rozczarowało Cię jeśli chodzi o pukka?
kocham żel santaverde następnym razem weź wersję ujędrniającą 100 ml do ciała (zawiera trójglicerydy) - moim zdaniem równie fajna !
jeśli chodzi o olejek różany pai...jaką masz cerę? bo ja tłustą, zawągrowaną i we mnie ciężkie oleje nie chcą się wchłaniać, ale nie wiedzieć czemu akurat na ten mam ogromną ochotę
promolcia jest offline Zgłoś do moderatora