|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV
Witam 
Wczoraj parę godzin przeszukiwałam all w poszukiwaniu wózków i pierwszych ubranek Z ubranek, to coś udało mi się dostać na początek, ale z wózkami to porażka... niby znalazłam 2, które mi się podobały, ale jak zaczęłam czytać opinie, to zrezygnowałam... i dalej nie wiem...
No i wczoraj cały dzień byłam przemęczona... dziś się zapowiada podobnie...
No i w mojej okolicy zaczął się wyjątkowo tragiczny okres... W ciągu tych kilku dni w moim mieście i jego okolicach było 5 wypadków samochodowych, w których ginęli ludzie Zwykle takie coś dzieje się raz na ok miesiąc, a tu codziennie coś... wczoraj to zmarła 4 letnia dziewczynka z jednego z wypadków rodzice z tego jakoś wychodzą...
Tak więc do tematu fotelików zabiorę się poważnie... ale jeszcze nie teraz...
Cytat:
Napisane przez Pallas Ril
O nie... Wlasnie mi przypomnialas :/ Moj maz, chyba w ramach meskiej wersji syndromu wicia gniazda, uwidzial sobie w kwietniu malowanie calego mieszkania..
|
A będziesz miała gdzie się wyprowadzić na te parę dni?
Co do fotelików, to ja na razie odpuściłam sobie szukanie... Za dużo informacji, na razie próbuję przebrnąć przez temat wózkowy 
Cytat:
Napisane przez Light Limara
Ja już po wizycie.
Na samolot się załapałam i podobno wszystko ok.
Szybkie usg czy serce bije- w związku z moją ostatnią nocną akcją 
Mam brać magnez i pić melisę. A w razie czego kierować się do lekarza u którego się leczyłam, żeby przepisał coś mocniejszego. Czyli potwierdził to jak myślałam 
L4 wypisał bez problemu.
Waga prawie nie drgnęła, a myślałam że przez święta nadrobiłam.
Dostałam skierowanie na glukozę. O 8 pobranie krwi na czczo, 2 h pózniej ponowne pobranie krwi. Musiałam kupić sobie glukozę, bo mam zrobić napój i z nim przyjść. Pytałam o cytrynę i zostałam poinformowana, że nie można. Phi. Sucharki już kupiłam i będę podjadać, a cytrynę też sobie wycisnę  idę w środę, bo we wt tż musi być w pracy, a sam powiedział, że mnie samej nie puści.
Ładne imię wybraliście
Myśmy jeszcze nic nie wybrali. U tż stanęło na Eryku, a u mnie na Fabianie. Jeszcze mamy 4 miesiące, żeby coś wymyślić 
|
Cytat:
Napisane przez Light Limara
Moglaś sobie w castoramie kupić taką maseczkę na nos i usta. Taka biała na gumce jest. Ja tego używałam podczas remontu 
|
Używałam takiej jak brat kiedyś z dziećmi do nas przyjechał a ja byłam chora... dzieci nie zaraziłam, ale strasznie ciężko mi się przez to oddychało... No i oparów z farby i tak pewnie nie zatrzyma. Jakieś pyły itp to tak, ale nie zapach...
Cytat:
Napisane przez Emilia 25
A my dzisiaj zaczynamy 22 tydzień. Julek wieczorami wyprawia takie harce, że ja się tylko śmieję z łaskotek. 
I mąż mi tak skrycie zazdrości, że ja mogę to poczuć. Już się nie mogę doczekać aż on tez będzie mógł czuć dotykając brzuszka.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Ja to miałam tak dziwnie, bo na samym początku, gdy te ruchy były ledwo wyczuwalne, to mogłam je wyczuć tylko przykłądając rękę do brzuszka. TŻ też wtedy czuł, raz go nawet dzidzia w nocy po pupie skopała A teraz, gdy te ruchy są mocniejsze, czuję je bez ich szukania, to jak przykładam rękę w miejsce, gdzie czuję kopniaki, to nie czuję nic... TŻ też przestał je czuć... pomimo tego, ze teraz dobrze wiem kiedy i w którym miejscu kopie...
Cytat:
Napisane przez monijaaa
ale mialam akcje w pracy masakra
Podchodzi do mnie pracownica, cała roztrzęsiona i mówi, że dostała pilny telefon, że cos sie stalo w domu, nie wie co i musi jechać. No to wypuściłam Ją wcześniej. Po 20 minutach podchodzi do mnie kolega i pyta mnie gdzie jest K, mówie, że poszła do domu, a On do mnie, że jest tu policja i Jej szukaja. Podchodze stoi dwóch gości pokazują legitymacje i mówią, że sa z policji kryminalnej i Jej szukają Tłumacze Im co i jak w sensie czemu wyszła, Oni prawie biegiem wyszli z firmy wsiedli w auto i wio na sygnale. A dziewczyny w życiu bym o nic nie podejrzewała Tak się tą akcją zestresowałam, że Smerf to odczuł bo czzułam jak się wierci.
|
Ciekawe co mogło się stać 
Cytat:
Napisane przez Ramona_85
o matko, jakie cyrki  i ak na pewno ją złapią, ucieczka nic nie pomoże 
u ciotki mojego małża od sylwestra codziennie policja, prokuratura, psycholodzy, cały sztab i po cywilnemu, normalnie ubrani, żeby dzieciaki nic nie wyczuły 
ale ten starszy coś podejrzewa, to mu powiedzieli, że mama w szpitalu ze złamaną nogą.... no masakra, żal dzieci gdyby nie ta ciotka, to by do domu dziecka poszły, a tak ona od razu powiedziała, że się nimi zajmie :(
|
To Ona miała małe dzieci? Nie wiem, czemu im nie powiedzieli jeszcze... Tej dziewczynce z Kamienia Pomorskiego już powiedzieli...
Cytat:
Napisane przez asiulka_22
Kobitki mam pytanie / nie daje mi to spokoju/ CZy wasze brzuchy są ciepłe/ jak reszta np piersi???/ ja mam wrazenie że cały czsa mam chłodny brzuch. brzuch chłodny/piersi ciepłe/ ponizej brzuch ateż ciepło....
|
Jak leżę pod kołderką to jest ciepły, ale w dzień chodzę z brzuchem na wierzchu (z rozpiętym rozporkiem związanym wstążką, bo tak mi najwygodniej i brzusio jest wtedy zimny... tylko na dole, tam gdzie spodnie dochodzą jest ciepło... Może dla tego dzidzia tam głowę wepchała i nie chce zabrać 
Cytat:
Napisane przez muffinka90
oj Hanulka sie meczy
Ktora chetna na cieple kakao i swiezo upieczone drozdzoweczki z wisniami  zapraszam
|
Ja poproszę 
A zaplanowałam dziś ciasto upiec, tak więc wieczorem zapraszam do siebie 
Cytat:
Napisane przez kasiab91
Dziękuję za zrozumienie. Ja wiem, że zalatany też miałam nie raz inwentaryzacje. Przejmowałam sklep, wszystkie dokumenty 12-13 godz na nogach ale zawsze zadzwoniłam albo napisałam.
W dodatku dostałam skurczy. Nie wiem czy przez kaszel czy nerwy. Wzięłam nospę i się położylam. Jutro chyba pojadę na IP 
|
Mam nadzieję, że już lepiej staraj się przytrzymywać brzuszek i podkulać nogi jak kaszlesz... mi to pomagało przy kaszlu...
Cytat:
Napisane przez Donuś
Witajcie wpadam na szybko z pracy sie przywitac
Dawno mnie nie było i musze sie pochwalic ze czuje ruchy wreszcie, juz nie mogłam sie doczekac 
|
Gratuluję ruchów!
“Aby pozbyć się pokusy należy jej po prostu ulec" Oscar Wilde
|