2014-01-04, 14:48
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Od roku razem walczymy, kilogramy i centymetry spamując wspólnie gubimy. Cz. X
Cytat:
Napisane przez Anielllka
przepraszam że nie nadrobię wszystkiego ale nie mam kiedy 
melduję tylko że żyję i trzymam się diety. wczoraj jak jechałam na angielski to poszłam na przystanek autobusowy. Bałam się usiąść na ławce bo nie byłam pewna czy z tym bólem wstanę więc stałam ale wysiadłam przy przychodni i poszłam do lekarza, dostałam leki i skierowanie na prześwietlenia, to najprawdopodobniej zapalenie nerwu kulszowego, masakryczny ból, teraz już ok po tych przeciwbólowych, ale dalej nie ćwiczę. średnio mogę siedzieć [przed kompem
miłego dnia i bezgrzesznego weekendu 
|
Kochana zdrowiej
Cytat:
Napisane przez agulaaaa
melduję :
6,54 km biegu w 44 minuty  dzisiaj fajnie się biegło, miałam więcej tchu niż 2 stycznia, wtedy to masakra myślałam, że zejdę  dzisiaj jeszcze pokręcę hh 
|

Cytat:
Napisane przez werty77
Melduje:
Jillian Michaels Shred
Mel B pośladki
Jadę dzisiaj na urodziny i boję się, że się rzucę na wszystkie smakołyki  Później przyjeżdża do mnie TŻ i pewnie też nie odmówie złego jedzenie 
|

Cytat:
Napisane przez anns_
Melduję 8km biegu w lesie w 47minut  do tego 15 minut zestawu ćwiczeń na płaski brzuch i 10 minut rozciągania 
|

Tak was czytam i chyba też sobie kupię hh, tylko muszę popatrzeć bo jeszcze nie wiem jakie
|
|
|