Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Od roku razem walczymy, kilogramy i centymetry spamując wspólnie gubimy. Cz. X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-04, 14:48   #1619
tulipan1994
Zakorzenienie

Dot.: Od roku razem walczymy, kilogramy i centymetry spamując wspólnie gubimy. Cz. X

Cytat:
Napisane przez Anielllka Pokaż wiadomość
przepraszam że nie nadrobię wszystkiego ale nie mam kiedy

melduję tylko że żyję i trzymam się diety. wczoraj jak jechałam na angielski to poszłam na przystanek autobusowy. Bałam się usiąść na ławce bo nie byłam pewna czy z tym bólem wstanę więc stałam ale wysiadłam przy przychodni i poszłam do lekarza, dostałam leki i skierowanie na prześwietlenia, to najprawdopodobniej zapalenie nerwu kulszowego, masakryczny ból, teraz już ok po tych przeciwbólowych, ale dalej nie ćwiczę. średnio mogę siedzieć [przed kompem

miłego dnia i bezgrzesznego weekendu
Kochana zdrowiej
Cytat:
Napisane przez agulaaaa Pokaż wiadomość
melduję :
6,54 km biegu w 44 minuty dzisiaj fajnie się biegło, miałam więcej tchu niż 2 stycznia, wtedy to masakra myślałam, że zejdę dzisiaj jeszcze pokręcę hh

Cytat:
Napisane przez werty77 Pokaż wiadomość
Melduje:
Jillian Michaels Shred
Mel B pośladki

Jadę dzisiaj na urodziny i boję się, że się rzucę na wszystkie smakołyki Później przyjeżdża do mnie TŻ i pewnie też nie odmówie złego jedzenie

Cytat:
Napisane przez anns_ Pokaż wiadomość

Melduję 8km biegu w lesie w 47minut do tego 15 minut zestawu ćwiczeń na płaski brzuch i 10 minut rozciągania

Tak was czytam i chyba też sobie kupię hh, tylko muszę popatrzeć bo jeszcze nie wiem jakie
tulipan1994 jest offline Zgłoś do moderatora