2014-01-04, 15:06
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXiX
Cytat:
Napisane przez Hopefull
Jesli on sie do Was nie odzywa to najgorsza rzecza jest wypisywanie ckliwych smsow. Uczcie sie na moich bledach. Na poczatku po rozstaniu to ja pisalam i albo mial mnie w dupie i wcale nie odpisywal albo odpisywal tak, jakbym byla najwiekszym wrogiem... Potem czulam sie ponizona, ,upokorzona iaon mial pewnie +100 do ego ze panienka sie plaszczy a ja wylam po nocach... uwierzcie juz lepszy brak kontaktu.. wtedy i oni rozkminiaja co u Was.
---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------
A Malla to bardzo madra dziewczyna, juz ponad rok temu napisala mi, ze jeszcze przyjdzie w łaskę i stalo sie tylko on nadal w skorze dziecka. I dzieki niej postanowilam wtedy urwac kontakt co wyszlo mi na dobre przez te dobrych 9 miesiecy, bo odkrylam ze bez drugiej osoby da sie zyc 
|
Mogę się podpisac po obiema częsciami. U mnie tę zpierwsza sie sparwdziła, tylko ja jestem niecierpliwa i jakas tepa chyba bo cieżko mi pzrychodziło urwanie kontaktu. Może kochałam za bardzo... ale jak urwałam, to on nagle zaproszenie na fb i teraz sobie podgląda co u mnie. wczesniej jak nie pisałam to on pytał co u mnie.
Malla jest mądra, ma rację, tylko kurcze uczucia to trudny temat i czasem choc sie wie, że ktoś dobrze i madrze radzi to ciezko to wprowadzić w życie.
|
|
|