Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie z facetem XXiX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-04, 15:06   #1330
nadi83
Rozeznanie

Dot.: Rozstanie z facetem XXiX

Cytat:
Napisane przez Hopefull Pokaż wiadomość
Jesli on sie do Was nie odzywa to najgorsza rzecza jest wypisywanie ckliwych smsow. Uczcie sie na moich bledach. Na poczatku po rozstaniu to ja pisalam i albo mial mnie w dupie i wcale nie odpisywal albo odpisywal tak, jakbym byla najwiekszym wrogiem... Potem czulam sie ponizona, ,upokorzona iaon mial pewnie +100 do ego ze panienka sie plaszczy a ja wylam po nocach... uwierzcie juz lepszy brak kontaktu.. wtedy i oni rozkminiaja co u Was.

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

A Malla to bardzo madra dziewczyna, juz ponad rok temu napisala mi, ze jeszcze przyjdzie w łaskę i stalo sie tylko on nadal w skorze dziecka. I dzieki niej postanowilam wtedy urwac kontakt co wyszlo mi na dobre przez te dobrych 9 miesiecy, bo odkrylam ze bez drugiej osoby da sie zyc
Mogę się podpisac po obiema częsciami. U mnie tę zpierwsza sie sparwdziła, tylko ja jestem niecierpliwa i jakas tepa chyba bo cieżko mi pzrychodziło urwanie kontaktu. Może kochałam za bardzo... ale jak urwałam, to on nagle zaproszenie na fb i teraz sobie podgląda co u mnie. wczesniej jak nie pisałam to on pytał co u mnie.

Malla jest mądra, ma rację, tylko kurcze uczucia to trudny temat i czasem choc sie wie, że ktoś dobrze i madrze radzi to ciezko to wprowadzić w życie.
nadi83 jest offline Zgłoś do moderatora