2014-01-04, 15:33
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXiX
Cytat:
Napisane przez Malla
Hopefull - wcale nie jestem taka mądra, to Twój eks zachowywał się schematycznie
Nie musi być wiarygodna, przecież nie widzi przyszłości Nie lepiej wydać kasę na wizytę u dyplomowanego psychologa?
1. To połowa eksów w wątku  Wróżki mają naprawdę łatwe zadanie, jak przychodzi młoda kobieta po rozstaniu. Gdyby facet był miły, lojalny i cudowny, to nie byłby eksem
2. Czyli w zasadzie już masz to mieszkanie zaklepane, super!  Niby czemu miałabyś go nie mieć? Chyba tylko z własnej decyzji... Ależ zazdroszczę!
|
Nie, po prostu taka głupia ciekawość. Ciekawa jestem na ile by chybiła a na ile trafiła. Dla mnie one właśnie sa trochę dobrymi psychologami, obserwują i wyciągają wnioski. Jak powiem, z eks mnie rzucił, to domyśli się, ze pewnie ja kocham i powie coś w ten deseń. U nas związek był trochę niestandardowy, więc ciekawa jestem co by powiedziała.
A wiarygodna, to taka choć trochę znająca się na rzeczy, a nie np całkowita podszywaczka.
A szczerze to troszeczkę wierzę, ze niektórzy mają pewne dary, jakieś przeczucia. Widzicie - kiedys jak byłam młodsza spotkałam z babcią stara Cygankę. Dla mnie to byłą głupota, ale babcia bardzo się podekscytowała. Cyganka przepowiedziała jej powazną chorobe, wręcz zakleła, by poszła do lekarza. Babcia nie uwierzyła, zbagatelizowała i wiele lat potem zmarła z powodu nowotworu, który rowzijał sie długo. Mi przepowiedziała wówczas wypadek samochodowy i sprawdziło się. Co ciekawe nie chciała pieniędzy., tylko by babcia poszła się zbadać. Żałuje, ze ja wtedy smarkata nie wypytałam o sprawy uczuciowe, prace itp. Możecie wierzyć lub nie, ale ja troszkę wierzę, ze niektórzy, bardzo nieliczni maja pewien dar, choć tak naprawdę wszystko zalezy od naszych decyzji 9np. może jakby babcia wtedy poszła sie zbadać, to los potoczyłby sie inaczej)
|
|
|