Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Grupa Wsparcia Puszystych/pulchnych Wizażanek :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-05-28, 13:47   #3246
kulbit
Zakorzenienie

Dot.: Grupa Wsparcia Puszystych/pulchnych Wizażanek :)

Gothic poruszyłaś ważną kwestię, braku miejsca dla osób o rozm. 40-42, dla dziewczyn 34-36 są one grube, dla nas szczupłe.
Ale właśnie tez o to mnie chodziło, żeby poprzez „przyjmowanie” do naszego wątku, pocieszanie takich dziewczyn, jakie to one biedne bo takie grube, nie utwierdzać ich w przekonaniu, ze fakt grube są i nie podtrzymywać, powielać BŁĘDNEGO wg. mnie stwierdzeni ze rozm. 40, 42 oznacza grubą, dużą kobietkę. Wzorzec sylwetki jaki serwują nam media jest poprostu okropny!
Moje własne samopoczucie ma się raczej nijak w stosunku do tego czy ktoś chudy mówi, ze jest gruby, czy nie. Jeśli nie mam złego dnia tak jak wczoraj wogóle na to nie reaguje, a i wczoraj mnie akurat nic to nie zrobiło, ale są osoby, które odbierają to bardzo do siebie i mają do tego święte prawo. Choć przyznam, że mnie to czasem tez wkurza, ale chyba właśnie bardziej wkurza niż dołuje...

Moje anioły z masy solnej:
kulbit jest offline Zgłoś do moderatora