2014-01-04, 19:59
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie sierpień 2014
Cytat:
Napisane przez Angels2708
Dziś wybieram się do szkoły ale nie na wszystkie zajęcia bo strasznie zmęczona później wracam.Więc zamiast do 18 siedzieć będę do 14 ;D a jutro egz z angielskiego  i zacznie się stres  mam nadzieję że nie zaszkodzi fasoleczce.
|
A czego się uczysz? 
Cytat:
Napisane przez twin--maid
Strasznie się nie wyspałam. Poszłam późno spać a synek w nocy urządzał sobie wędrówki do nas. od 6:30 nie chciał już spać a ja musiałam głodna czekać, bo laboratorium od 8 w soboty :/ krew pobrana (morfologia z rozmazem, mocz, glukoza, TSH, WR-VDRL, HBs antygen, P-ciała anty-HCV, P-ciała anty HIV 1/2) a ja uboższa o 140zł. Dobrze, że toksoplazmozę robiłam wcześniej, bo byłoby 210zł.
Miłej soboty!
|
Zupełnie, jak u nas... 
Cytat:
Napisane przez TheFall
Jestem po wizycie. Serduszko bije, dzidzia ma 23 mm 
Wszystkie badania wyszły dobrze wiec mi lekarz na razie niczego nowego nie zlecał. następna wizyta 10.02.
I mam już kartę ciąży założoną 
|
Super!!! 
Cytat:
Napisane przez alonka00
a crl to nie jest długość dzidziusia?
z badaniami nie, ale mam jajniki policystyczne i torbielkę w prawej nerce, dlatego napisałam że chociaż tarczycę mam zdrową 
|
A, rozumiem... Zdrówka! 
W tej tabelki, którą dziewczyny przytaczały jest podany rozmiar pęcherzyka w 6tc - http://parenting.pl/portal/6-tydzien-ciazy
Nie ma tu długości crl w kolejnych dniach...
Cytat:
Napisane przez ewelajna25
Ja lubie porzadek, ale bez przesady  z kolei Tz nic nie przeszkadza, nawet jak mu sie zabawki pod nogami walaja a w zlewie zalega stos naczyn. Wolalabym, aby jednak mu to przeszkadzalo choc troche, to by sie staral ogarnac, a tak to do wszystkiego musze go gonic, i najczesciej slysze "zaraz"....  a niestety brak mi sil, by wszystko ciagle robic sama.
|
Typowy facet 
A kefir lub maślankę piję codziennie, nie potrafię się obyć bez 
Kurczę, dziś znów miałam małe plamienie Niby wszystko ok. nic nie boli, ale to już trzeci raz Może po prostu taka ciążą W poprzedniej nie miałam ani razu. Ech...
|
|
|