2014-01-04, 20:01
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Od roku razem walczymy, kilogramy i centymetry spamując wspólnie gubimy. Cz. X
Cytat:
Napisane przez dzovana
|
no co zrobić 
Cytat:
Napisane przez kisiej25
|
i ja się dołączę :rzygi
Cytat:
Napisane przez agila negra
Można wiedzieć jaka apka?
|
My Fitness Pal - koleżanka z pracy mi poleciła 
apka połączona ze stroną, logujesz się na stronie a później z telefonu możesz na bieżąco uaktualniać posiłki, dodawać ćwiczenia i kontrolować ilość kalorii 
Heroine za skończenie Sheda i resztę ćwiczeń
i dla reszty co pięknie ćwiczyła wielkie 
Anulciak za wagę ni za egzaminy 
Cytat:
Napisane przez anns_
.
musisz więcej praktykować  ponoć najgorsze co może być to zdać prawko i nie jeździć.. bo potem już nigdy za kółko nie wsiądziesz 
|
ale najciężej to jest zdać 
Cytat:
Napisane przez Anielllka
przepraszam że nie nadrobię wszystkiego ale nie mam kiedy 
melduję tylko że żyję i trzymam się diety. wczoraj jak jechałam na angielski to poszłam na przystanek autobusowy. Bałam się usiąść na ławce bo nie byłam pewna czy z tym bólem wstanę więc stałam ale wysiadłam przy przychodni i poszłam do lekarza, dostałam leki i skierowanie na prześwietlenia, to najprawdopodobniej zapalenie nerwu kulszowego, masakryczny ból, teraz już ok po tych przeciwbólowych, ale dalej nie ćwiczę. średnio mogę siedzieć [przed kompem 
|
biedna 
Alice wszystkiego co najlepsze i spełnienia wszystkich marzeń! 
Cytat:
Napisane przez kisiej25
Kochane kochane Wy moje. Od jutra robię 5 dni czysto białkowych. Ciężko mi wrócić na właściwie tory, ale zbliża się uczelnia-sesja-praktyki i mam nadzieję na brak czasu na podjadanie ;( głupia ja tylko niszcze swój organizm i na skórze to widać ;( wszystko wychodzi na wierzch nie tylko w tłuszczu ale i w pryszczach, suchosci skóry itp. Sama sobie zawiniłam, sama będę teraz wszystko naprawiać. Wierzę w siebie. Jest ciężko, ale powrót na dobre tory nie jest niemożliwy ;(
|
ja tez wierzę w Ciebie jeśli tylko uważasz że potrzebujesz tych kilku dni to w porządku ale później do nas wracasz i pięknie pilnujesz diety i ćwiczeń, zrozumiano? 
w końcu nadrobiłam już byłam przy końcu to następna strona wskoczyła 
jak dobrze że już weekend i dwa dni wolnego
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!

|
|
|