Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zakupy w Sephorze, Douglasie i innych vol. IX.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-04, 20:06   #2912
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Dot.: Zakupy w Sephorze, Douglasie i innych vol. IX.

Cytat:
Napisane przez misianka Pokaż wiadomość
dziewczyny, no ja wiem, że można, ja nawet rok nie paliłam i kilka razy po kilka miesięcy
ale nie byłam ani zdrowsza, ani ładniejsza, ani się lepiej nie czułam, wręcz przeciwnie - gorzej, bo byłam grubsza i to sporo
Diddianko - fakt, pierwsze o czym myślę jak przychodzi myśl o rzucaniu fajek, to owa poranna kawka, jak ją bez fajki wypić. I też wiem, ze można (ja np. u Mum nie palę), ale to już nie to , więc ograniczam kawkę
no i chodzę ospała (mam niskie ciśnienie, a że całe prawie życie na dopalaczach typu kawa i fajki, to nagłe odstawienie mam dodatkową porcję szoku dla mojego organizmu, ledwo się poruszam i mam zawroty głowy takie, ze się zupełnie serio boję)

i wiecie, ja to wszystko już znam, więc jakby wiem czego się bać, to mnie mocno zniechęca

a z drugiej strony, niby wiem, że to ostatnia chwila, żeby zawalczyć o skórę, bo jeszcze nie mam np. zmarszczek palacza (tzw. małpki), ale stara jestem, grawitacja już zaczyna się i mogę mieć je nagle szybko

no i kasa, fakt, spory argument, bo żałuję sobie na wiele rzeczy, ale jakoś fajczury kupuję

no fakt, cośz tym trza poczynić, ale niczego nie obiecuję, żeby potem nie było, ze znów zawodzę :P
Misianko, moim zdaniem to był Twój subiektywny punkt widzenia, niech mi nikt nie powie, ze jak ktoś przestaje palic, to wcale nie wyglada lepiej od siebie palacego
A co do wagi, samo odstawienie papierósow nie tuczy absolutnie, za to słaba wola i problem co zrobić z rękami powoduje, ze do lodówki sie za czesto zagląda i stad potem obiegowe opinie, ze rzucenie fajek równa sie tyciu

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora