Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Opresywna przyszła teściowa
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-04, 20:47   #52
emma8
Zadomowienie

Dot.: Opresywna przyszła teściowa

W takim razie moja rodzina jest jakaś dziwna, dziadkowie są bardzo wierzący, rodzice wzięli ślub kościelny a moja matka nie musiała pod rączkę do kościoła z teściową chodzić, ani też spowiadać jej się z tego. Nie było awantur pod tytułem "O Boże! Mój umysł tego nie ogarnia! Wzięli ślub kościelny a nie chodzą do kościoła i jakoś przegapiłam fakt że mój syn do tego kościoła nigdy nie chodził gdy nie musiał! Dlatego odstawię cyrk i trochę poprzeklinam na syna i przyszłą synową, którą ponoć uważam za córkę". Teściowa może wielu rzeczy nie rozumieć i mogą jej się w głowie nie mieścić, chociaż wątpię żeby takim ogromnym szokiem był dla niej fakt że z nią nie pójdą do kościoła, pewnie też nie chodzili wcześniej a ona po prostu akurat była w humorku idealnym wręcz na awanturę. Manipuluje Wami strasznie i nie rozumie że dziećmi już nie jesteście, ani tym bardziej nie powinna wtrącać się w sprawy tak osobiste jak wiara. W ogóle nie jestem w stanie sobie tego wyobrazić, gdyby moja przyszła teściowa robiła coś takiego to po prostu odcięłabym się od niej i faktycznie pomyślała o tym żeby jednak nie uzależniać się od takiej osoby.
emma8 jest offline Zgłoś do moderatora