Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sylwester tu spędziłyśmy, trunki wysączyłyśmy, spamować nie skończyłyśmy! Część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-04, 21:12   #715
nadzieja__
Zadomowienie

Dot.: Sylwester tu spędziłyśmy, trunki wysączyłyśmy, spamować nie skończyłyśmy! Część

Cytat:
Napisane przez red_tea Pokaż wiadomość
ja teeeż bym nie puściła, zwłaszcza że jeden facet z tego kanału jest bardzo w moim typie

ten nauczyciel na swoich własnych uczniów (jak był wychowawcą) kablował w straży miejskiej, także nic mnie nie zdziwi jeśli chodzi o polskie szkoły
a u mnie @ w końcu przyszła! wczoraj impreza była, popiłam trochę i rano przyszła

dokładnie

wiesz co, tak myślę, że mnie raz tylko jak miałam jakieś 16 lat, w McDonalds przytulił obcy chłopak, mówiąc, że dzisiaj dzień przytulania dziewczyn fajny był, no ale ja się zrobiłam czerwona i nie wiedziałam co mam odpowiedzieć.

chciałabym bardzo

o mój borze,czuję się jak w liceum w moim genialnym kolegą z ławki! zaraz...a może to Ty jesteś tym kolegą i tylko się tu okrywasz? nie masz czasem na imię Filip? (lubiliśmy tak sobie na chemii pogadać zawsze )

to przeze mnie i przez ten filmik wybaczcie, musiałam się z Wami podzielić

Gdzie się podziała Nadzieja? niech wstawia fotki!
Jestem, jestem
Cytat:
Napisane przez megi1416 Pokaż wiadomość
Chcysz bym ni zdałoa matury w tym roku ?

Mosz jakiś ty tyz fetysz z żołnierkami ? Lubisz w mundurach ?

Ej wiecie że Klaus ma jechać do Mistic Falls ? W jakim kur.wa celu znowu ? ;/ Pff szajsen... Mam nadzieję, że będzie to tylko w jednym odcinku !
A ja się cieszę .
Bo może coś będzie z Klaroline
Chyba, że jej powie, że nic z tego, bo ma dziecko z Hayley, ewentualnie mogą mieć trójkącik
"Mam pewną tajemnicę,dość dużą.Ale nigdy jej głośno nie powiedziałem.Jaki jest tego sens?To niczego nie zmieni.To nie uczyni mnie dobrym,nie zaadoptuję szczeniaka.Nie mogę być taki jak inni ludzie by chcieli,abym był.Kim ona chce,abym był.Tak już jestem."
New year, new life.
nadzieja__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując