Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-04, 21:12   #4155
promolcia
Zadomowienie

Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ IX

Cytat:
Napisane przez la songerie Pokaż wiadomość
Dzieki wielkie za recenzje. U mnie duzo kosmetykow sie sciera bo po 1 jestem duzo w ruchu, ubieram sie cieplo a potem to sciagam i znow ubieram. Kosmetyki zostaja na kurtce, szaliku... A po 2 to faktycznie dotykam twarzy. Roz Lumiere dlugo sie u mnie trzyma i na dlugo starcza ale sprzydaloby mi sie cos w kamieniu. Latwiej i szybciej sie tego czegos uzywa. Dla porownania roz z Burjeois trzyma sie kiepsko choc tych nowych wersji nie probowalam. Nie lubie tez rozwalajacych sie opakowan jesli juz mowimy o tak wysokiej cenie. Nie wykluczam, ze nie sprobuje, choc coraz bardziej kusi mnie Tarte. Moze to i dobrze ze go tutaj lokalnie nie ma, bo cierpialabym przeokrutnie gdybym akurat nie miala kasy.

no właśnie ja też wolę w kamieniu, ale wybór nie jest wielki: jest coś na iherbie bo pamiętam, że Effa kupowała, alverde ma też skąpą ofertę, alva ma jakieś wypiekane i jeszcze na biolanderze jest coś takiego http://biolander.com/roze-do-policzkow/c/
więcej naturalek w kamieniu niestety nie kojarzę...
promolcia jest offline Zgłoś do moderatora