2014-01-04, 21:15
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Niby wciąż pulchne, jednak nas mniej. Kolejny rok zmagań, grzechom mówimy NIE!
Cytat:
Napisane przez insane_p
Uuu, a mi się wydawało, że ten popcorn nie taki zły :P Ja na diecie i tak odpuszczam, bo tylko w kinie lubię popcorn, ale TŻ nie lubi, więc całego dla siebie nie kupię... Lubimy za to nachosy, z sosem serowym  ale to zakazane na tę chwilę, więc nasze wypady do kina będą o połowę tańsze  bo przecież te przekąski z napojem to jakieś 25 zł...
|
z dwojga złego to chyba popcorn lepszy na diecie niż nachosy...one są mega tłuste i pewnie w przyprawach jeszcze jest cukier
Ja na szczęście nie lubię ani tego ani tego...ogólnie nie przepadam za słono-pikantnymi przegryzkami, za to słodycze mogę wciągać na kilogramy no i pewnie jako jedna z nielicznych nie idę do kina z colą 
kiedyś mi koleżanka powiedziała, że ci co przychodza do kina i nie zamawiają popcornu i coli są zwyrodnialcami 
Cytat:
Napisane przez martolina1982
creature własnie po to zapraszam, zeby zobaczył, ze remont i się dorzucił kurka wodna...jakby sie dorzucali do remontu to bym co weekend zapraszała
HaGie ja też poniekąt ze względu na dzieci zapraszam księdza i chodzę do kościoła. chcę by choc trochę liznęły o co kaman w katolicyźmie, bo do tej pory sie dobre przezegnć nie potrafią mój młody (w lutym będzie miał 3 lata) ostatnio zabłysnął gdy babcia(praktykująca) zapytała co to jest kościół?
on rzeczowo odpowiedział "taka budowja z duzią wiezią, ma dzwony i one grają" i to by było wszystko co wie na ten temat
insani jogę do maty
ej laski wyciagać hulo-hop-y  wyzywam was do boju i opanowania tego dziadostwa 
|
ja nie mam hh ale zamówiłam kiedyś na allegro- przyjechało, dziadostwo takie wielkie, że nie mam nim gdzie kręcić, więc odesłałam w ciągu 10 dni mogę tyłkiem samym kręcić???
Cytat:
Napisane przez Ashya_
no wiedziałam że zrąbie ten ładny w miare dietetyczny dzień  czekolada juz wpadła, potem koreczki śledziowe po giżycku i teraz pożeram makowca  no strzelcie mnie po prostu, zero samozaparcia 
|
ode mnie dostaniesz tylko za makowca
czekoladę pochwalam - magnez dobra rzecz
a koreczki po gizycku to jak? w kazdym razie- śledzik też dobra rzecz
Cytat:
Napisane przez Ashya_
Ja mogę kręcić tyłkiem przed kompem  niestety hulahop nie posiadam 
|
to jesteśmy dwie
|
|