Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Niby wciąż pulchne, jednak nas mniej. Kolejny rok zmagań, grzechom mówimy NIE! cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-04, 21:19   #863
insane_p
Zadomowienie

Dot.: Niby wciąż pulchne, jednak nas mniej. Kolejny rok zmagań, grzechom mówimy NIE!

Cytat:
Napisane przez creature666 Pokaż wiadomość
ojjjj poprawil
cieszę się
Cytat:
Napisane przez swinka94 Pokaż wiadomość
Zrobiliśmy z TŻem porządny trening i powiem Wam, że moje zakwasy zniknęły Jutro już ma być czynne lodowisko więc idziemy. I do muzeum mamy iść, na Zamek Królewski bo w niedzielę jest wstęp za darmo (trzeba korzystać ). W ogóle mój TŻ dziś mnie dobił/zdemotywował. Leżymy sobie na łóżku, ja się wyginam jak mogę, ocieram o niego jak kocica... No i zaczęliśmy gadać o moim odchudzaniu, zaczęłam żartować że pewnie spadł mi nanomilimetr z talii, ale delikatnie zasugerowałam mu że chciałabym żeby mnie wspierał, troszkę inaczej niż to wcześniej bywało... A on 'ale co mam coś zmyślać? bo nie rozumiem. jak schudniesz to ci powiem, ale przecież nie będę mówił, że coś się zmieniło skoro tak nie jest'. No mistrz komplementów po prostu Kobita się prosi o jakieś miłe słówko, odrobinę motywacji a ten tak z grubej rury. Skończyło się na tym, że musiałam mu wytłumaczyć że nie chodzi o to, że ma mi mówić że schudłam skoro tak nie jest ale chciałabym wiedzieć, że mi kibicuje itd. Jak chłopu na miedzy. I nie powiem, przykro mi się zrobiło jak cholera po tym co powiedział. Aż się rozpłakałam. Nie wiem, poczułam się tak jakby chciał mi powiedzieć, że jak schudnę te 15 kilo to wtedy zasłużę na komplement
Nie przejmuj się, faceci tacy są A jak już schudniesz te parę kilo to sama zobaczysz, że zauważy
Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
Marta pamiętam jak ja miałam takie lęki i mama ze mną musiała spać. Nie wiem czego się bałam, ale bałam się strasznie. I chciałam żeby mama była przy mnie. Pamiętam że też miałam koszmary i jak się obudziłam to wyłam póki mama się ze mną nie położyła. A też już chodziłam do szkoły.
No i potem zaczęłam tak intensywnie lunatykować, histeryzować przy tym że dostałam jakieś psychotropy.
Ja też w dzieciństwie się bałam spać sama i to nawet jak jeszcze spałam w sypialni z rodzicami. Taty nie było, mama oglądała tv w drugim pokoju, to co chwilę ją wołałam... Ale potem samo przeszło.

Ale się opiłam wody, sikam co chwilę

Cytat:
Napisane przez la'Mbria Pokaż wiadomość
z dwojga złego to chyba popcorn lepszy na diecie niż nachosy...one są mega tłuste i pewnie w przyprawach jeszcze jest cukier
Dlatego nachosy odpadają :chlip: Ale zazdroszczę Ci, że Cię nie ciągnie do słonych przekąsek, ja piwko z chipsami, orzeszkami w panierce, nachosami Za to do słodyczy trochę mniej, aczkolwiek też lubię

-13,0 kg
18,4 kg to go.

Edytowane przez insane_p
Czas edycji: 2014-01-04 o 21:22
insane_p jest offline Zgłoś do moderatora