Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zakupy w Sephorze, Douglasie i innych vol. IX.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-04, 22:29   #2966
adelka99
Raczkowanie

Dot.: Zakupy w Sephorze, Douglasie i innych vol. IX.

Dziewczyny widzę, że toczy się dyskusja o micelach. Ja polecam nowy micel Garniera - jest świetny, właśnie kończę butlę 400 ml i gdyby nie to, że mam zapas Tołpy to kupiłabym od razu kolejną butlę. Testowałam już wiele miceli ( Biodrma - bez fajerwerków za taką cenę, Vichy - lubię, Bourjois - nie lubię, Tołpa - jeden z ulubionych, Loreal - całkiem ok, Biedronka - nie lubię mimo że niby Tołpa wg mnie to nie to samo, YR - może być, i jeszcze kilka innych któorych już nie pamiętam) ten jest w ścisłej czołówce. Koi buzię, wreszcie nie jestem czerwona po demakijażu, całkiem fajnie zmywa tusz, jest tani.

A Bella Bamba mocno mnie rozczarowała, póki co po 2 użyciach stwierdzam, że niektóre róże za 10 zeta lepiej na mojej buzi wyglądają. Dam mu jeszcze szansę.

Kolejne rozczarowanie, kupiłam zestaw Mango Lady Rebel Dance Queen - trwałość słaba
Kupiłam jeszcze czarną kredkę do oczu Sephora ( bardzo fajne kredki mam kilka i z Art Deco poszły w kąt ) za całe 8,90 zł .
adelka99 jest offline Zgłoś do moderatora