Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Od roku razem walczymy, kilogramy i centymetry spamując wspólnie gubimy. Cz. X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-04, 22:38   #1736
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Od roku razem walczymy, kilogramy i centymetry spamując wspólnie gubimy. Cz. X

Cytat:
Napisane przez magda_lena40 Pokaż wiadomość
Melduję 40 min z Shaunem
Niewyżyta kobieta

Cytat:
Napisane przez dzovana Pokaż wiadomość
ale dziś pojadłam
I ja trochę tyż no ale od poniedziałku się ogarniam, aj promys

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;44432998]
Melduję 50 przysiadów. Tyle ze mnie dzisiaj [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez magda_lena40 Pokaż wiadomość

No nie postarałyśmy się dzisiaj za bardzo
Co tam, jak tam? Imprezka udana? Co dobrego gotowałaś?
No miałam jednak co czytać
A dziękuję udana bardzo chociaż wypiłam tylko jednego drinka ale uśmiałam się za wszystkie czasy przepona wymasowana
A na obiad robiłam zupę krem z porów niebo w gębie (dla taty gotowałam ogórkową, bo on nie toleruje papek dla niemowląt ), a na drugie: ziemniaczki, polędwiczki wieprzowe w marynacie musztardowo-miodowej plus surówka z kapusty pekińskiej i ananasa a na kolację imprezową: sałatkę gyros, jajka faszerowane pieczarkami, paluchy serowe z ciasta francuskiego, no i jakieś tam wędliny, sery, warzywa i owocki

Cytat:
Napisane przez katiennn Pokaż wiadomość
kisiej, wiesz co, moim skromnym zdaniem to jest Twoja wina. a z tymi genami to...
niepotrzebnie rozwalasz sobie organizm "dniami oczyszczenia", "dniami białkowymi" czy ch*j jeden wie jakimi jeszcze dniami, zamiast po prostu trzymać się zasad zdrowego odżywiania i raz na jakiś czas sobie pozwolić na troszkę więcej. uwierz, że to naprawdę hamuje napady rzucania się na wszystko.
Widzę, że mamy podobne zdanie

Cytat:
Napisane przez katiennn Pokaż wiadomość
heroinko to zainwestujmy w jakieś tanie na początek, ja nawet kręcić nie umiem ile kosztuje zwykłe hh?
Już o tym myślałam za każdym razem jak przechodzę w Kauflandzie obok działu z zabawkami to loookam na to hh chyba niecałe 10 zł kosztuje

Nadrobiłam spamery jedne
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora