2014-01-05, 08:58
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Niby wciąż pulchne, jednak nas mniej. Kolejny rok zmagań, grzechom mówimy NIE!
Dzieeeeeń dobry! 
U mnie świąteczna nadwyżka dziś poszła w dół -1kg! 
Nadalka - życz córeczce wszystkiego naj 
Cytat:
Napisane przez swinka94
A co do TŻa on jest w 'tych sprawach' kompletnie tępy  Jak mu nie powiem dokładnie czego oczekuję to  Dzisiaj po tym jak mu powiedziałam, że chciałabym żeby mówił że np cieszy się że póki co mi dobrze idzie to po jakiejś godzinie tak patrzy na mnie, patrzy... i mówi 'cieszę się kochanie, że tak dobrze ci idzie to odchudzanie i trzymasz się swoich postanowień' 
|
U mnie jest to samo, pytam go o coś, np. jak wyglądam "ok", a ja mówię, "no ale ok, za☠☠☠iście, ok, w miarę, czy ok, może być ale lepiej się przebierz" to on wtedy cytując mnie wybiera jedną z tych odpowiedzi :P Albo powtarza to co mówię:P
Cytat:
Napisane przez nicki86
Faceci to ogóle nie wiem jak myślą. Mój zauważy jak schudnę z 10kg  Jak przytyłam w ciąży 17kg to nie zauważył, dopiero jak schudłam ciążowe i przedciążoych cześć i zobaczył moje przedporodowe zdjęcie powiedział mi że byłam baaardzo gruba :P ale on wcześniej tego nie widział - może i dobrze 
|
Hmmm, 17kg to sporo, może nie widział, bo zwalił wszystko na dzieciaczka Mój widzi A czasem w ramach motywacji (jest wyjątkowo kochany) np, wstaję rano, idę do wc i wtedy mój brzuch jest bardziej płaski niż w ciągu całego dnia to mnie łapie i mówi "ale schudłaś" - oczywiście żartem, ale to miłe W ogóle poćwiczyliśmy wczoraj z jego inicjatywy I dobierał się do mnie w nowy rok, ale miałam @... :P Jeszcze wczoraj była końcówka, ale już mi to nie przeszkadzało 
Cytat:
Napisane przez creature666
Jest spadeczek!!! -400g 
|
|
|
|