2014-01-05, 11:18
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolejny rok razem walczymy, wytrwale spamujemy i ostro ćwiczymy. Cz. IV
Hey hey 
Aniu, widzę że Ty też późno spać poszłaś Ja zasnęłam jakoś koło 3:30, tak obstawiam 
Asiu, ale suuper że odnaleźli się właściciele pieska.Tak właśnie przeczuwałam, że te wystrzały Sylwestrowe go bardzo wystraszyły Tylko ta autostrada mi nie pasowała... Jak do Ciebie trafili? No i ciekawe ile kilometrów ten piesek przeszedł... dobrze, że wszystko się tak skoczyło Ale aż gęsią skórkę miałam jak czytałam Twojego posta 
Aniu, hantle 4kg? Nieźle Jak chodziłam kiedyś na siłownię, to mi instruktorka dała takie po 3 kg, bo powiedziała, że NA POCZĄTEK takie najbardziej pasują do mojej budowy i kondycji . Męczyłam się przy nich przeokropnie 4 kg to już w ogóle byłoby za dużo jak dla mnie. Poza tym, nawet po tych 3 kg widziałam bardzo szybki przyrost mięśni na ramionach. A akurat co mi się najbardziej podoba jak chudnę, to właśnie szczupłe ramionka (tam najbardziej widać różnicę że schudłam). Więc ciężkie hantle chyba nie dla mnie
Wstałam ok 11, zawsze to godzina wcześniej niż wczoraj. Próbowałam się zwlec o 8:00, ale nie byłam w stanie...
Czas edycji: 2014-01-05 o 11:19
|
|
|