Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Drugi rok już leci..a my nadal staramy się o dzieci. Pogaduchy staraczek i mamuś.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-05, 18:02   #4183
teorema
Wtajemniczenie

Dot.: Drugi rok już leci..a my nadal staramy się o dzieci. Pogaduchy staraczek i mamu

Cytat:
Napisane przez czarna_mala Pokaż wiadomość
Teoremka namówiłam mojego Małżona na pasy w dziecięcym, dzięki Twoim zdjęciom zdradź tylko jak robiliście te pasy, na przyklejoną taśmę papierową?
Tak, TZ najpierw odrysował od deseczki ołówkiem linie, na nie nakleił taśmę malarską i malował. Po pomalowaniu trzeba dość szybko zdjąć taśmę (póki jeszcze jest mokra). Ale jeśli też byście uzywali farby magnetycznej pod spód (która jest czarna!!), to polecam nie malować całej szerokości pasa, bo po odklejeniu taśmy wystaja czarne paski i trzeba sie trochę namęczyć, żeby je zamaować na biało czy tam inny kolor

Ja jestem tymi pasami zachwycona Od razu kupiłam też literki drewnanie magnetyczne, jak przyjda, do razu walne je na ścianę
Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
czarnaa, moze lunie chodzilo o to, ze nie powinnas byla przerywac brania acardu jak jeszcze bylas w ciazy. generalnie acard np zawsze powinno sie odstawiac na czas @.

teorema swietnie te pasy wygladaja

u mnie sie pokickalo i wyszlo na to, ze jeszcze wycieczke do Pl bedziemy musieli urzadzic, bo z tesciem moim troche ciezko do ladu dojsc i bedziemy musieli jechac po wyprawke
Dzięki Na żywo chyba jeszcze lepiej..

No to szkoda, ze specjalnie po wyprawkę musicie jechać..

---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Sophia_1 Pokaż wiadomość

Teo pokoik cudny. Teraz czekamy na zdjecia z mebelkami
Dzięki
Mebelki to jeszcze trochę, ciągle zmieniamy wybór Ostatecznie padlo na łóżeczko-kołyskę w jednym

I teraz się rozglądam na firanami lub zasłonami, wybór nie jest oszałamiający Wszystko na wymiar trzeba robić, a nawet jak nie, to ceny zwalają z nóg

teorema jest offline Zgłoś do moderatora