2014-01-05, 18:02
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Drugi rok już leci..a my nadal staramy się o dzieci. Pogaduchy staraczek i mamu
Cytat:
Napisane przez czarna_mala
Teoremka namówiłam mojego Małżona na pasy w dziecięcym, dzięki Twoim zdjęciom  zdradź tylko jak robiliście te pasy, na przyklejoną taśmę papierową? 
|
Tak, TZ najpierw odrysował od deseczki ołówkiem linie, na nie nakleił taśmę malarską i malował. Po pomalowaniu trzeba dość szybko zdjąć taśmę (póki jeszcze jest mokra). Ale jeśli też byście uzywali farby magnetycznej pod spód (która jest czarna!!), to polecam nie malować całej szerokości pasa, bo po odklejeniu taśmy wystaja czarne paski i trzeba sie trochę namęczyć, żeby je zamaować na biało czy tam inny kolor 
Ja jestem tymi pasami zachwycona Od razu kupiłam też literki drewnanie magnetyczne, jak przyjda, do razu walne je na ścianę 
Cytat:
Napisane przez santom
czarnaa, moze lunie chodzilo o to, ze nie powinnas byla przerywac brania acardu jak jeszcze bylas w ciazy. generalnie acard np zawsze powinno sie odstawiac na czas @.
teorema swietnie te pasy wygladaja
u mnie sie pokickalo i wyszlo na to, ze jeszcze wycieczke do Pl bedziemy musieli urzadzic, bo z tesciem moim troche ciezko do ladu dojsc i bedziemy musieli jechac po wyprawke 
|
Dzięki  Na żywo chyba jeszcze lepiej.. 
No to szkoda, ze specjalnie po wyprawkę musicie jechać..
---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------
Cytat:
Napisane przez Sophia_1
Teo pokoik cudny. Teraz czekamy na zdjecia z mebelkami 
|
Dzięki 
Mebelki to jeszcze trochę, ciągle zmieniamy wybór Ostatecznie padlo na łóżeczko-kołyskę w jednym
I teraz się rozglądam na firanami lub zasłonami, wybór nie jest oszałamiający Wszystko na wymiar trzeba robić, a nawet jak nie, to ceny zwalają z nóg