Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - bruzdy - ciągle o nich myślę
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-05, 17:28   #1
margarita858
Przyczajenie

bruzdy - ciągle o nich myślę

Tematów o zmarszczkach jest pewnie ful, czytałam już tyle, że głowa boli, recenzji chyba jeszcze więcej.A sił brak.Mam 24 lata i gdyby nie to, to chyba miałabym zupełnie inne podejście.Nie wiem czy to moje zaniedbanie (16-20 lat) nawet nie pamiętam czy używałam jakiegokolwiek kremu a jeśli już to pewnie nie za często i pewnie powinien być odpowiednio dobrany.Teraz mogę 'pochwalić' się pięknymi bruzdami na czole i kurzymi łapkami.
Szukam cały czas odpowiedniego kremu/serum.Żeby chociaż trochę je spłycić.Na cuda nie czekam, wiadomo.
Najpierw szukałam kremu ok 50 zł. to i tak dla nie których wcale nie mało. potem doszłam do 100zł, teraz znalazłam serum
Estee Lauder, Perfectionist [CP+], Wrinkle Lifting Serum (Przeciwzmarszczkowe serum liftingujące)
cena - 255zł
masakra... jestem w stanie tyle poświęcić, ale boje się że to na nic.
Uwierzcie, że obojętnie jak wyglądam(a zaczęłam już od dłuższego czasu używać kremu pod oczy. dobrać krem nawilżający) ale efektów brak.
Jeśli z kimś zaczynam rozmawiać od razu włącza mi się lampka że ta osoba patrzy na moje czoło.To mnie dobija.Rozważam też zastrzyki, sama już nie wiem.
Robiłam ostatnio maseczkę z alg, efekt był świetny nawet chłopak powiedział chyba Ci się czoło "wyprasowało" oczywiście w żartach, bo nigdy od niego nie usłyszałam czegoś nie miłego na ten temat.Robię odpowiednio makijaż (delikatny) i w sumie wtedy te zmarszczki są mniej widoczne ale ile tak można.Skoro wiem, że są.
Dziewczyny co robić skusić się na to serum?Ma dobre ale i złe opinie.
Miałyście może coś podobnego?Stosowałyście jakiś dobry produkt?Dla mnie to 255 zł to dużo ale nie mam już chyba sił szukać "zastępstwa".
Proszę o jakiekolwiek odpowiedzi.
margarita858 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując