Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prośba o rady, ciemny brąz - geste niesforne włosy i okrągła twarz :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-05, 19:35   #9
1412natasza
Przyczajenie

Dot.: Prośba o rady, ciemny brąz - geste niesforne włosy i okrągła twarz :)

Cytat:
Napisane przez memnochx Pokaż wiadomość
Nie rób żadnych ostrych kolorów. Nie rób dekoloryzacji do blondu. W tym brązie wyglądasz bardzo ładnie. Może delikatnie wycieniuj, jeśli chcesz coś zmienić, to nada włosom lekkości, ale nie za bardzo, by nie było smętnych ogonków.

Dzięki za rady. Zostałam utwierdzona w moich odczuciach a fryzjerka wiadomo zrobi co ja chce, a nie co mi pasuje ;-) bo już chciała żebym robiła dekoloryzację i czerwień wedle mojego życzenia, ale zostanę przy ciemnej czekoladzie a stopniowanie bardzo mi się podoba, tylko szybko rosną mi włosy to będzie chyba krótki efekt.

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

Cytat:
Napisane przez suzeta Pokaż wiadomość
Kolor który masz jest świetny. Pasuje Ci. Mam dla Ciebie propozycje fryzury z "postopniowanych "włosów. Tylko pani na zdj. ma akurat blond, ale to nic.
super, podoba mi się.

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Cytat:
Napisane przez suzeta Pokaż wiadomość
Kolor który masz jest świetny. Pasuje Ci. Mam dla Ciebie propozycje fryzury z "postopniowanych "włosów. Tylko pani na zdj. ma akurat blond, ale to nic.
super, podoba mi się.
1412natasza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując