Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 9
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-05, 20:17   #3602
katarzyniak
Rozeznanie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 9

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Tak sprzedajemy te wózki do teraz
Passo to hit roku 2013, najlepiej sprzedający się wózek, najczęściej klienci wybierali szary albo beżowy.
Wózek bardzo fajnie wykonany i ładnie się prezentuje
O dzięki ci Kochana za to info
Ogolnie poszlam do sklepu z nastawieniem, ze ide zobaczyc "wybrany juz" camarelo carera. Natomiast gdy go zobaczyłam, to czar prysł ogólnie prowadzi sie go super, jest mega lekki i wiem ze praktyczny bo i duza gondola, ALE wizualnie w ogole mi nie przypasował-chyba głównie z racji tego, ze jest taki duzy, wysoki, obszerny...a ja jestem niska i przy nim wyglądałabym jak dziecko prowadzące wózek z dzieckiem . Przeszłam sie po sklepie i w oko wpadły mi dwa modele: bebbeto luca i ten właśnie euro cart passo szary. Jednakze ze passo bardziej zachęcał ceną to ostatecznie napaliłam sie na niego . No i dzis z tz oglądalismy na all ten model i rowniez zastanawiamy sie nad kolorem szarym własnie albo bezowym tylko na all jest 50zł tanszy i czeka sie jedynie 8dni na realizacje...w sklepie oferowala nam babka za 1300zł, tz chce negocjowac 50zł , mysle ze powinni za 1250 sprzedac, bo dodatkowo na ich ulotkach pisza ze przy zakupach powyzej chyba 1000zł dają upust %, tak ze wg moich obliczen powinni 70zł zjechac, ale oczywiscie babka nie chciala nawet o tym slyszec
02 czerwiec - pierwszy test,
08 czerwiec - (43 dzień cyklu) wynik bety - 739.
26 czerwiec - beta 51800 i serduszko

Wymiana kosmetyczna:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=822700
katarzyniak jest offline Zgłoś do moderatora