Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-06, 22:20   #1316
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987
Dot.: Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23

Cytat:
Napisane przez netty Pokaż wiadomość
Dokładnie tak, ślub w niedzielę Wielkanocną

Do mnie bardziej przemawia ten pierwszy

Świetny grzebyk! Też czegoś takiego właśnie szukam, czy mogłabyś zdradzić gdzie go zamówiłaś?

Gałczyński wydaje się być taki bardziej przyziemno-życiowy w pozytywnym sensie

Na szczęście fotograf jest i suknia już zamówiona (w załączniku) Do odbioru 10 dni przed ślubem, wydawało mi się, że to ostatni dzwonek, a tutaj widzę, że często się zdarza, że suknia jest do odbioru zaledwie kilka dni przed ślubem. Nigdy nie zakładałam, że będę miała rybkę, marzyły mi się raczej suknie A lub delikatne princeski, ale mierzenie bardzo zweryfikowało moje poglądy

Teraz tylko muszę wymyślić co na wierzch- w kwietniu to może jeszcze całkiem zima być Bolerka nie chcę, pozostaje etola albo po prostu może jakiś krótki biały płaszczyk, co sądzicie?
Piękna suknia

Dziewczyny, ta babka co miała wesele w Piano sie odezwała napisała mi, ze jest mega zadowolona, wesele super zorganizowane, sala przepiękna, minimalistyczna i nowoczesna miała najtansze menu, a zarcia było full, a my chcemy najdrozsze, wiec powinno byc git czuje, ze to to!! bytom nie jest najpiekniejszym miastem, ale cóż Wolalabym cos jeszcze blizej mojej parafii, ale nie bedę wybrzydzac jak tylko menadzer bedzie chciala sie z nami spotkac w niedziele (akurat obydwoje mamy wolne) to pojedziemy, zobaczyc i obgadac szczegóły jezeli wszystko nam przypasi to juz nie bedziemy dłuzej myslec tylko podpisujemy umowę

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Edytowane przez pysia1987
Czas edycji: 2014-01-06 o 22:21
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora