2014-01-06, 23:15
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolejny rok razem walczymy, wytrwale spamujemy i ostro ćwiczymy. Cz. IV
Cytat:
Napisane przez Aniaa_89
regularnie się balsamuje tylko jak jestem opalona  bo wtedy chcę żeby opalenizna jak najdłuższe mi się utrzymała i dbam, żeby skóra była porządnie nawilżona i nie złaziła czy coś 
|
mam dokładnie tak samo 
Cytat:
Napisane przez niuniulka1989
Ja sobie myślę, jaka to może być Syrenka.... już oczami wyobraźni widziałam jakiś plastikowy przyrząd o dziwnym kształcie, a Ty o gąbce mówisz  Dobre
Też powinnam zacząć jakieś masaże...  Bo cellulit też widoczny gołym okiem  Choć nie powiem - jak dukałam to całkiem ładnie mi schodził, mimo że nie ćwiczyłam  Zawsze był, ale jednak mniejszy
Ciekawa jestem, co mi jutro waga pokaże. Nie zdziwię się, jak będzie z kilogram wzrostu. Chyba każdego bym oszukała, że jestem w ciąży 
|
nie słyszałaś o popularnej syrence? ok. 3-4 zł w Rossmannie kosztuje, a naprawdę pomaga regularne masowanko 
Po warzywkach może Ci skoczyć, ale przecież wiesz, że to nie będzie żadne przytycie taaa, ciąża
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|