Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Skręt na zakręcie - czyli offtopowo o życiu (z falą i lokiem) cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-07, 11:15   #3977
martaakow
Zakorzenienie

Dot.: Skręt na zakręcie - czyli offtopowo o życiu (z falą i lokiem) cz. III

Cytat:
Napisane przez Aziddee Pokaż wiadomość
J
Chyba trochę, ale nie powiem Ci dokładnie ile, bo nie mam wagi Za to zmniejszyła mi się na pewno dolna część brzucha, bo mimo tego, że jestem szczupła, dolna partia zachwycająca dla mnie nie była Moja kumpela schudła 4 kilo w ciągu dwóch miesięcy, z 55 na 51 bodajże i wygląda chudziej niż ja.
Tylko, że ona ma cycki
Zważę się za jakiś czas i zobaczymy.
Ja się aż tak mocno tej diety nie trzymam, czasem wszamię sobie batona, jak mnie najdzie, ale ogólnie nie obżeram się. No i nie jem mącznych "codziennych" rzeczy jak chleb, makaron, pierogi, itd. Z tym, że ja w święta odpuściłam - nie mam żadnych problemów żołądkowych, odstawienie mącznych produktów to taki mój kaprys tylko, a jak zjadłam pierogi w święta czy inne mączne produkty, to też w żaden sposób tego nie odczułam.
No ale co do schudnięcia.
Ja ćwiczę (z Zuzką na przemian z lżejszymi treninagami - Jillian, Xhit Daily, Mel B), więc to też inaczej, na pewno dużo szybciej mi się ciało "rzeźbi" bez mącznego jedzenia. Schudłam może z 1,5 kg przez 2 miesiące chyba. Też mi zgubiła się oponka na dole. Ogólnie brzuch się mocno spłaszczył. Zrobiła mi się jakakolwiek talia. Cycki są dalej na swoim miejscu. Na początku dość mocno rosłam w pupie i udach (mam na myśli mięśnie), ale ostatnio przestałam, nawet mi zleciało po 0,5 cm bez utraty mięśni i kształtu.
martaakow jest offline Zgłoś do moderatora