Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kolejny rok razem walczymy, wytrwale spamujemy i ostro ćwiczymy. Cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-07, 15:38   #303
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Kolejny rok razem walczymy, wytrwale spamujemy i ostro ćwiczymy. Cz. IV

Cytat:
Napisane przez Aniaa_89 Pokaż wiadomość
ale nie ma nic w ogóle? czy nic co by Cię zainteresowało czy jak?
czego w ogóle teraz szukasz? albo inaczej-co zdecydowanie odrzucasz.
Bo ja często odrzucałam np ze względu na rodzaj umowy, bo wcześniej patrzyłam tylko na umowę o pracę, no ale teraz na zlecenie też już będę wysyłać albo jaki firma mi nie pasowała. Albo stanowisko, bo np do cc nie chciałam znów iść, no ale obawiam się, że jednak tam skończę no ale jest pare miejsc które od razu odrzucam i nadal nie chciałabym iść
ale wkurzają mnie te ogłoszenia. Bo czasem fajne ogłoszenie ale np wymagają prawka którego nie mam. Albo jakiejś super znajomości ang a na takie nie wysyłam bo nie będę się kolejny raz kompromitować z moim ang no albo nie wiadomo ile lat doświadczenia, a jak je kurde zdobyć jak bez doświadczenia przyjmować nie chcą w pewnych miejscach albo to co ostatnio bardzo często widzę czyli status studenta, albo orzeczenie o niepełnosprawności..
Masakra
Ania, ja naprawdę nie wybrzydzam, ale nie ma ofert dla mnie powiem jak Ferdek: nie ma pracy dla osób z moim wykształceniem i niczego w sumie nie odrzucam: do sklepu mogę iść, opiekować się dzieckiem (o zgrozo ) mogę iść, nawet do cc mogę iść tylko kurrfffa nic takiego nie ma i no właśnie: wymagania: status studenta (bo tak najprościej...), orzeczenia o niepełnosprawności (kosmos ) czy tak jak mówisz wieloletnie doświadczenie... no skąd je wziąć?! Jak Cię zatrudnić nigdzie nie chcą czy po prostu praca, o której nie mam zielonego pojęcia i żadnego wykształcenia w tym kierunku... np. praca w biurze ubezpieczeniowym (wtf. 3-letnie doświadczenie, wiedza z zakresu ubezpieczeń, itp.), pracownik Działu Produkcji Profili Aluminiowych kucharz z doświadczeniem , fryzjer , nauczyciel rytmiki/muzyki , mechanik hydrauliki siłowej , informatyk z wykształceniem kierunkowym (2-letnie doświadczenie...) no i powiedz, w czym ja mam wybierać? co ja mam odrzucać, wybrzydzać?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora