2014-01-07, 15:49
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Marchew, jabłko lub ziemniaczek, wkrótce zje mój niemowlaczek, mamy IX-X 2013,
hehe mój wiek emocjonalny to 23.......... 
Cytat:
Napisane przez kaska87
Natala nie można wozić dzieci w foteliku na przednim siedzeniu nawet gdy poduszka jest wyłączana, chodzi o bezpieczeństwo, ale też można dostać za to mandat jak policjant będzie upierdem- 150zł i 6pkt
chyba, że dziecko już przodem siedzi to można
|
nooo kodeks takie coś przewiduje...
Cytat:
Napisane przez 87czarna
Muszę się pochwalić- dostałam wczoraj @ ( to nic,że zwijam się z bólu,ale jest!!!  ) Ciąża wykluczona,hahaha 
|

Cytat:
Napisane przez Madzia000
I my juz po wizycie kontrolnej... jest gorzej  schodzi z oskrzeli na płuca  Jasiek nie poszedł na antybiotyk, teraz mu dała zastrzyki, jest juz po pierwszym, przez 6 dni dwa razy dziennie  biedactwo moje  tak mi go żal, doła mam  wiem ze to nic strasznego, ze wyzdrowieje, ze są straszniejsze choroby ale plakac mi sie chce z bezradnosci 
|
Jasiulku zdrówka
Cytat:
Napisane przez kaska87
to wujek niech poczyta kodeks drogowy  art. 45 ust. 2 pkt 4
http://www.kodeks-drogowy.zaufaj.com...rogowy/66.html
Kierującemu pojazdem zabrania się(!)
4) przewożenia w foteliku ochronnym dziecka siedzącego tyłem do kierunku jazdy na przednim siedzeniu pojazdu samochodowego wyposażonego w poduszkę powietrzną dla pasażera...
6pkt karnych i 150zł
ale jak ktoś chce to nawet niech na dachu wozi dziecko- nie moja sprawa 
|
no własnie..... jw
Cytat:
Napisane przez maharet1092
A ja nie wiem czego mi wyszło mniej.Ja lubie miec wszystko zaplanowane i zorganizowane.
Wkurza mnie t. mino ze jej nie ma. Po jej porzadkach w moich szafkach "żeby było łatwiej znaleźć" chłop ciagle mnie sie pyta gdzie to czy tamto jest.Aż w końcu mu powiedziałam, żeby zadzwonił do swijej matki i sie zapytał, I tak zrobił...
|
dobre... dobrze że ja sama sobie układam w szafkach
Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a
Jak jesteś tylko na kp to tym bardziej @ tak szybko nie dostaniesz. Ja karmiłam Kp+MM. W momencie kiedy przestałam ściągać mleko po kilku dniach dostałam plamienia i @ przylazła.
|
ja po cc Jakubem od razu @ dostałam pomimo kp... teraz cisza....
Edytowane przez Asiek84
Czas edycji: 2014-01-07 o 15:54
|
|
|