2014-01-07, 18:35
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzidziuś dupkę w nocnik mieści - zaściankowe opowieści. Mamy XI-XII 2012
Cytat:
Napisane przez jagnna
Powiedzcie jak linki wstawić 
|
Nie powiem 
Cytat:
Napisane przez jagnna
Skargi i wnioski proszę zgłaszać na priw 
|
Już lecę 
Cytat:
Napisane przez moonie_85
dostaliśmy właśnie paczuszkę z klockami drzewnianymi 
Póki co Franek nimi rzuca za siebie  Ja buduję wieże i inne konstrukcje i mam nadzieję, że skuma do czego służą
Poza tym to opycham się bananowcem, tostami z serem, cebulą i szynką, ptasim mleczkiem i kruchymi maczanymi w mleku i czekam na okres
A Fran śpi. Przeszedł dzisiaj sam (ale "na dzika") jakieś 5 metrów 
|
Ewka też ostatnio dostała i kuma przede wszystkim jak się rozwala to co mam zbuduje. Ewentualnie jak się je wsadza do paszczy 
Zainspirowałaś mnie tym bananowcem i obawiam się, że zrobię 
Ewka usnęła o 18:15, nie dało się jej przetrzymać...
za "na dzika" 
Cytat:
Napisane przez moonie_85
O, taki jak w załączniku 
|
Ha! Jednak czarnuch 
Boski 
Cytat:
Napisane przez moonie_85
ja zawsze jem tak na przemian, słodkie i konkrety 
|
Też tak mam. Dlatego ważę sto kilo prawie 
Nawiązując do poprzedniego wątku - Pokrzywka ślicznie Adaś pomyka. Judzia - faktycznie szampon bez silikonów, nie wiem co mnie opętało, żem tak napisała 
A teraz uwaga - proszę mnie walnąć w łeb. Dzisiaj na spacerze wymyśliłam, że teraz jednak powinniśmy mieć drugie bobo Machnąć sobie szybki cywilny bez wesela, skoro i tak nie wiemy co chcemy I machnąć sobie drugie bobo za ciosem, będą niecałe 2 lata różnicy. Dziadkowie M są na chodzie póki co więc z Ewcią na początku by pomogli a ja im szybciej odchowam tym szybciej pójdę do jakiejś roboty, no bo nie oszukujmy się trza raczej będzie wrócić na etacik. Zaraz M wróci z pracy i mu przedstawię moją koncepcję, pewnie mi się każe puknąć w łeb
|
|
|