Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-07, 19:57   #3232
Ela87
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 4

Cytat:
Napisane przez teQiba Pokaż wiadomość
Wlasnie wrocilismy z Lidla i kupilam torbe Ostatnia byla, o maly wlos a by sie nie udalo
I stojac w kolejce doszlam do wniosku, ze moj portfel nie lubi wizazu - podrzucacie czlowiekowi okazje i sie opanowac nie mozna
Ja byłam dzisiaj przy okazji w Lidlu i na szczęście nie było anie jednej torby Pojechałam, bo mam te dresowe spodnie i je kocham, chciałam drugą parę, ale już rozmiarów nie było

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Super wieści. Też mam te globulki i dawkowanie identyczne Mam wrazenie, że mam po nich wieksze upławy i jakieś takie żółtawe. Aż ciekawa jestem czy też to u siebie zauwazysz czy tylko u mnie takie cuda
Mi lekarz powiedział, że na drugi dzień rano mam się nie wystraszyć, bo może dużo lecieć. Chyba podkład poporodowy zużyję

Cytat:
Napisane przez Trisdom Pokaż wiadomość
Twoja mała jest większa niż moja mała. A termin mam szybciej niz Ty- przynajmniej z OM. Wciskasz się w kolejkę
Wciskam się, a pewnie przenoszę Chociaż chciałabym jak najszybciej najszybciej jak będzie bezpiecznie oczywiście, bo teraz w 31 tygodniu to jeszcze lepiej nie

Cytat:
Napisane przez koziemleko Pokaż wiadomość
Ale rozkmina
Ja ciągle nie wiem jakie pampersy kupić

A wiecie, że jak ja się martwię o swoje maleństwo to je na bezczela budzę i wtedy dostaję za karę kopniaka?

A ja dzisiaj nabyłam to:
http://tablica.pl/oferta/lezaczek-bu...l#4.537805e+97
za 35 zł
Ja tez dalej nie wiem jakie pampy kupić.

Jak budzisz dziecko ?? Chcę znać ten sposób.

muszę się też chyba rozejrzeć po tablicy

Ela87 jest offline Zgłoś do moderatora