2007-05-29, 09:56
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy czerwiec-lipiec-sierpień 2007
minia jestem jestem kochana Kulam się jeszcze, ale w nocy myślałam, że to już - zresztą do teraz mam jakieś nieregularne kłucia i bóle i zauważyłam, że brzuch mi się rzeczywiście oniżył, co nie jest rzadną regułą w sprawie porodu, ale widzę przynajmniej, że coś się zaczyna dziać
kropka przejrze zaraz wypociny w wątku do którego link podałaś i obadamy co i jak
juleczka ja bym poszła do innego lekarza tak jak radzą dziewczyny - zobaczysz dzieciaczka, będziesz miała spokój psychiczny, a to jest przecież najważniejsze
Kanciu oczywiście, że gdyby cos się zaczęło dziać to zaraz daję ci znać - mam twój numer, więc będziesz miała najświeższe wieści
Co to pępka to mi lekko wystaje teraz, a zawsze miałam dziurke i zależy to ponoć od ciśnienia wewnątrz brzuszka
Patrilla ja wchodzę dziennie na 3 piętro i też padam na pysk czasem, ale powiedziałam sobie, że jak będzie coraz bliżej terminy i będzie nadal cisza to zaczne biegac po tych schodach do góry, żeby się ruszyło
dyta ale brzuszek masz superowy - rzeczywiście taka kuleczka - jak doczepiona I życzę ci już rozdwojenia
|
|
|