Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzidziuś dupkę w nocnik mieści - zaściankowe opowieści. Mamy XI-XII 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-07, 19:45   #36
kala__20
Wtajemniczenie

Dot.: Dzidziuś dupkę w nocnik mieści - zaściankowe opowieści. Mamy XI-XII 2012

Cytat:
Napisane przez happy_eve Pokaż wiadomość
Byliśmy dzisiaj z Tymkiem u dentysty Zawiązki są, więc zęby będą. Kiedyś Dziąsła są trochę włókniste (czy jakieś tam, nie wiem czy dobrze pamiętam), przez co zębom może być trochę trudniej się przebić. Ogólnie na razie jeszcze czekamy, jak do 1,5 roku nie wyjdą, to trzeba się martwić i przyjść jeszcze raz, pewnie RTG wtedy trzeba będzie zrobić.
I muszę pochwalić moje dziecko - był MEGA grzeczny u dentysty, normalnie byłam w szoku. Otworzył buzię, dał sobie wymacać dziąsła, nawet nie kwęknął
grzeczniutki
Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
Dasiek śpi od 15 minut, coś sobie drzemkę wcześnie robi, bo o 11, wstaje koło 13, tak więc padł Lala jeszcze cos tam truje, ale zaraz padnie też a do mnie @ przylazła, znowu za wczasu
moja też właśnie ma drzemkę ok 11 i śpi jakieś 1 - 1,5 godziny. I drugą godzinną drzemkę zwykle miała ok 15. I tak było ok. O 21 padała pięknie. A teraz pierwszą ma jak miała a na drugą o 15 nie ma szans. I dziś zasnęła o 16 na pół godziny i jeszcze buszuje Chyba trochę jej tą pierwszą spróbuję opóźnić, a drugiej nie robić

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

Ile obcych nicków nas przegląda