Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-07, 20:46   #435
czekoladowoo
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI

Cytat:
Napisane przez Lavia15 Pokaż wiadomość
Ja teraz mam zmianę od 7;30 do 12 więc nie narzekam bo cały dzien mam przed sobą

Powodzenia na egzaminach- dasz radę !!

Kitka - widze, że ładnie dajesz sobie radę z maleńką a texty ty masz zawsze zabójcze- OBESRANIEC

Czeko- widziałam na twoim blogu twoje włosy i zakochałam się Mój Tż karze mi taki odcień zrobić sobie
To dajesz
Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Czesc Bylam dziś u fryzjerki i nie jestem zadowolona całościowo. Zdecydowalam się na subtelne ombre i tak Jej powiedziałam, a może powinnam powiedzieć po prostu OMBRE. Bez słowa subtelne.
Z koloru na gorze jestem zadowolona, jest to beż poziomu 8. Ale mam zastrzeżenia co do ilości-jest go jakby za mało. Ciemny kolor powinien być wg mnie do ucha a ja mam go może do oka.
Z reszty jestem zadowolona, dlatego umowilam się ponownie za 3 tyg. Będę miała swój odrost, wlosy mi podrosną 1 cm i poproszę ją żeby mi dorobiła w dol koloru. Na zdjęciach mało co widać.

Ostatnie zdjecie kolor włosow mojej Siostry, miałam taki sam jak bylam mała, z czasem ściemniał. Niestety bo jest piękny. I Ona ma falowane wlosy a jakie geste! Zrobie Jej zdjecie z tyłu Bo jest na co patrzeć. U mnie 3 wloski na krzyz a u Niej burza wlosow.
Faktycznie bardzo subtelnie W sumie to nic nie widac tego ombre Ale sam kolor ładny.

Ide sie położyć do łóżka i w sumie nie wiem co... nie mam na nic ochoty. Czuje sie beznadziejnie i w sumie to znikam na pare dni bo nie ma sensu zebym was smutami zameczała
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora