Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - on ma problem, ja czy "oboje siebie warci"?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-07, 20:53   #69
xwiosnax
Raczkowanie

Dot.: on ma problem, ja czy "oboje siebie warci"?

Cytat:
Napisane przez nynka109 Pokaż wiadomość
znamy sie 8 lat. Zamieszkalismy razem praktycznie od razu ( tzn po jakims tygodniu zwiazku natomiast na rocznice urodzilo nam sie dziecko..on ma prawie 30 lat..dziecko no coz wiedzialam co robie bo sie nie zabezpieczalismy ale on sie tak bardzo cieszyl i ja tez bo pomyslalam ze przeciez jest tak cudownie ( naiwna) a w miedzyczasie jeszcze w ciazy byl slub..
To ile się "znacie" totalnie nie ma znaczenia. Bo co innego się "znać" a co innego tworzyć związek.

Zamieszkanie razem po tygodniu: pierwszy błąd.

Ciąża po 3 miesiącach związku (skoro w rocznice wypadły narodziny). Drugi błąd.

A Ty byłaś zwyczajnie sorry ale bardzo głupia, skoro ciągnęłaś 2 kierunki studiów i w sumie ci lotało czy zajdziesz w ciążę czy nie.

Jesteście w związku ani 1,5 roku, i kilka decyzji za daleko, które teraz się mszczą.

Równie dobrze może się okazać, że z początkowego zauroczenia, żadne uczucie nie wykiełkowało, i niedługo zostaniesz nie dość, że z dzieckiem, z niedokończonymi studiami to jeszcze brakiem męża i garstką alimentów.

Do pewnych rzeczy potrzeba CZASU i ROZSĄDKU. Bez jednego i drugiego daleko się nie zajedzie.
xwiosnax jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując