2014-01-07, 21:35
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ IX
Cytat:
Napisane przez CzarnyElf

Ten z linka to healthy flawless skin foundation powder spf 20.
Daj znac jak sie sprawuje ten Twoj podklad
Ja szukam czegos w kompakcie-kremowe jakos mnie nie lubia.Szukam alternatywy do mineralow sypkich(wkurza mnie powoli ten wszedzie osiadajacy puder).Lumiere chyba nigdy nie wprowadzi mineralow w kompakcie wiec czas sie rozejrzec za czyms innym 
|
Zgłaszam się mam ten podklad .Szukałam alternatywy na zimę i znalazłam najlepiej leży jak nałożę go na primer 100% pure wilgotnym flatem.Krycie dość dobre ,nie tworzy maski chyba ze przegniemy z ilością(lepiej nałożyć 2 cienkie warstwy niz 1 mega),długo trzyma mat,wogóle świetnie się trzyma przetestowałam w sylwestra a mieliśmy 0 północy ognisko więc warunki ekstremalne po demakijażu cera jest jakaś taka ładna ,odżywiona nie czuć go na twarzy.Na lato to chyba jednak wolę minerałki ale na zimę jakoś lepiej chroni cerę przed zmiennymi warunkami atm. Jedyne co mnie wkurza ze daje taki efekt tępego matu a ja wolę suptelny glow ale omiatam na koniec twarz jakimś pudrem wykańczającym np; z Pixie i jest git
Mam kolor white peach ale na przyszłą jesień zamówię peach bisque bo ten pierwszy jest minimalnie za jasny.
Primre zamieżam stosować latem solo bez żadnych kremów,moją cerę swietnie nawilża i odżywia.
Ma go jeszcze moja bratanica i jest w nim zakochana powiedziała mi ze to najlepszy kosmetyk jakiego używała u niej daje efekt fotoshopa no ale ona jest ode mnie o 16 lat młodsza
a jeszcze wydaje mi sie że cery suche będą potrzebowały pożądnego nawilżenia pod ten podkład.
Piękne zakupy 
---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------
Cytat:
Napisane przez Iwi82
Tak, napisałam, że dostałam dwie próbki balsamów do ciała  Były zapakowane w uroczą kopertę i zawiązane wstążką. Ja ak robiłam zamówienie z europejskiej strony, to również nie było tam żadnej próbki  Foty będą, ale chyba już nie dziś. Postaram się jutro wrzucić.
|
Super że strona Litewska daje radę z pewnością zrobie tam zakupy tylko muszę zużyć zapasy co zajmie mi minimum 3 miesiące
Czekam na recenzje i swache
---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------
Kolor white peach jest niemal identyczny jak kolor kremu BB -Phytemy który stosuje zamiennie tzn.jak potrzebuje silniejszego nawilżenia.
Z BB kremem Phytemy naprawdę sie polubiłam za to co do serum mam mieszane uczucia coś mnie okropnie wysypało i muszę sprawdzić czy właśnie serum Phytemy nie było winowajcą(możliwe że kiepska dieta przez świeta-sprawdzę)
Na Maurelii niezłe promocje
|
|
|