Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 9
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-08, 09:25   #4443
gosia261282
Gang Iren

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 9

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Nie mam wiele do pisania - Kacperek jest grzeczny, dużo śpi, w nocy nie marudzi - budzi się co 3 godziny na jedzenie i żeby nie męczyć jego ani siebie dostaje moje odciągnięte mleko z butelki.
No to super!
Cieszę się,że masz takiego Aniołka i tak fajnie się wam układa

Cytat:
Napisane przez kefii Pokaż wiadomość
Mnie męczą skurcze juz 3 dzień. Wczoraj to były juz bardzo silne i przez godzine regularne ale po godzinie zaczeło sie chrzanić i dupa siedzę w domu.
Oj znam to,znam.
Przytulam

Cytat:
Napisane przez nattalli Pokaż wiadomość

Trzymajcie mocno kciuki dziś za wizytę za chwilę wychodzę.

Trzymam kciuki!!

Cytat:
Napisane przez marieee Pokaż wiadomość

Przywieźli nam na salę dziewczynę po cc. Leży i płacze... I ze szczęścia, i ze wzruszenia.
Ja już też chce
Jeszcze troszkę. Nic nie pozostało jak czekać na rozwój wydarzeń.
Ja zawsze jak zdzieram kartkę z kalendarza to powtarzam sobie,że kolejny dzień minął i już o jeden dzień mniej do rozwiązania (ile by ich nie zostało,ale o każdy dzień jest do przodu!)

Cytat:
Napisane przez vacuity Pokaż wiadomość
Dziewczyny które rodziły, ile zużyłyście podkładów? U mnie zalecają jedną paczkę, ale to tylko 10 sztuk przecież, myślałam, że tyle to starczy na jeden dzień.... Mocno leci krew? Kiedy przeszłyście na normalne podpaski? Pamiętam też, że nie polecałyście tych Bella Mama, dobrze pamiętam, że Absorgyn są lepsze? (to chyba Ty perfuzja tak mówiłaś?)

Wiesz co z tym krwawieniem różnie jest. Mi leciało mocno.
Po Wiki bardziej,po Eryku nie aż tak,ale też mocno.
Przy Wiki na początku spanikowałam,bo myślałam,że się wykrwawię. Zmieniałam co pół godziny-godzinę i wszędzie przelatywało! Ale położna powiedziała,że to normalne. Jakieś półtora-dwa tyg używałam podkładów przy Eryku. A po porodzie u niego zmieniałam średnio co 2 godziny . Ja biorę paczkę,ale w razie czego mąż dowiezie. Tyle,że u nas jak nic się nie dzieje to maks dobę się leży.