2014-01-08, 10:26
|
|
|
Szalony Kapelusznik
|
Dot.: Jestem stara i przegrałam życie
Cytat:
Napisane przez kolorowo_
Ja prawdę mówiąc szłam na te studia z myślą, a wręcz głębokim przekonaniem (!), że będę dziennikarką w NG albo jakimś poczytnym pisemku modowym jak np., bo ja wiem, VOGUE?  Bardzo szybko jednak zmieniłam zdanie, wybrałam public relations i myślałam, że będzie supa dupa fly, bo od razu mi się spodobało i naprawdę początkowo byłam zafascynowana, ale to zauroczenie, jak to zwykle bywa, nie trwało długo, a wyobrażenia "nieco" rozminęły się z rzeczywistością  Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie, żeby zostać event managerem. Samo pojęcie eventu i jego organizacji zainteresowało mnie właśnie na studiach (i później podczas wolontariatu w ramach trzeciej edycji Light Move Festival), tylko, że tam było bardzo okrojone i sprowadzało się tylko do bycia narzędziem pijarowskim a nie osobną dziedziną, branżą. I tak niby chciałabym pójść na praktyki do agencji eventowej, ale boję się spróbować, bo obawiam się, że się nie sprawdzę, a nie dowiem się tego, jak nie spróbuję. Idiotka, nie?
|
U mnie do agencji eventowych podostawali sie znajomi, ktorzy byli w temacie zieloni Proboj 
Cytat:
Napisane przez GrumpyCat
Wychodzimy rano z domu a cały bok w samochodzie wgnieciony  
|
Wiem, że Cie to nie pocieszy, ale ja chwilowo mieszkam w miejscu, w ktorym jak wychodzisz rano to cieszysz się, że auto jeszcze w ogóle tam jest
|
|
|