2014-01-08, 10:16
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pielęgnacja loków, loczków i fal - XVIII część niech się kręci
Cytat:
Napisane przez martaakow
A to nie jest ta "akcja", że już jakiś czas temu dodali jeden składnik pod koniec składu do Garniera AiK? Czy to o inną odżywkę wtedy chodziło?
|
Oby tak było, szkoda takiej dobrej odżywki, chociaż teraz jak dodaję oleje do masek to praktycznie każda mi pasuje 
---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------
Cytat:
Napisane przez myszka2020
A mam go mam, pięknie cytrusowo pachnie  Ale teraz testuję sezamka 
Mam jeszcze z alverde olejek z arniką i ten z paczulą i czarną porzeczką 
|
W moim sklepie ze zdrową żywnością zmieniła się chyba właścicielka Mam taki wybór olei , że nie wiem za co się łapać ! Najlepsze, że ceny obniżyła. Olejki Etja 50 ml są za 8- 10 zł. Kupiłam kilka zupełnie dla mnie nowych,np. z pestek moreli . Szkoda że ta firma nie ma dużych buteleczek. Teraz czaję się na olej musztardowy z innej firmy.
---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------
Cytat:
Napisane przez nagomiko
Nałożyłam oliwę z oliwek chyba na 4 godziny, mylam metoda OMO, na długość pottersa z aloesem, mycie skalpu facelle po czym na 5 minut jeszcze raz pottersa, spłukalam, nałożyłam b/s, odcisnęłam nadmiar wody w koszulkę, nałożyłam żel po czym suszylam z dyfuzorem, aczkolwiek tylko tyle o ile bo było już przed 12. Włosy do snu przerzuciłam przez łóżko i nawet jakoś dużo się nie odgniotlo o dziwo  rano odgniotlam z jedwabiem CHI na rękach i to tyle. Wg mnie po prostu nie trafiłam jeszcze z olejem 
|
Spróbuj oleju ze słodkich migdałów albo z moreli, mi pięknie wygładził włosy, zero puchu. Nigdy nie miałam tak dobrego efektu jak po nich
"Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
|
|
|