Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-08, 11:43   #2642
Aldrin
Zakorzenienie

Dot.: Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014

Cytat:
Napisane przez czarno_biala1987 Pokaż wiadomość
[/LIST]A w książce którą dostałam piszą, że wg najnowszej "mody" kikut pielęgnuje się wodą z mydłem, żadne spirytusy itd

Nie wiem czy to dobrze czy nie, nie znam się, dzielę się tylko informacją :/
tak już też to słyszałam to taki "angielski" styl woda z mydłem i czekać aż odpadnie u nas różne są opinie i chyba każdy musi zrobić jak uważa albo doświadczone mamusie nam pomogą w dokonaniu wyboru

Cytat:
Napisane przez beat@ Pokaż wiadomość
dziękuję bardzo już spisuję.

Z pieluchami np. się raczej nie martwię bo znajomi napewno będą chcieli wpaść w odwiedziny a część z nich jest taka że po prostu nas zapytają co wam potrzeba. I to mi się podoba bo skoro ja np. będę mieć pełno ciuszków od szwagierki a ona niektórych nie zdążyła ubrać to po co mi kolejne. Z kartonów z tymi ciuchami podobno pół piwnicy. Więc jak by co to ja będę mówić że np. pieluchy i nie muszą być w rozmiarze najmniejszym. Jak by dali większe to też się ucieszę bo to się nie zepsuje a z czasem będzie przydatne. Zresztą zobaczę co będzie nam potrzebne. Nawet jakiś krem do pupki i będę mega zadowolona. Na tyle co ich znam to będą mówić że jak to tak krem że to takie małe jest i głupio będzie im przyjść z samym kremem. Kiedyś podobnie mówiłam ale teraz uważam że to jest naprawdę momentami lepsze niż kolejne bodziaki. A jak ktoś kupi ciuszka też będę się cieszyć bo te małe ciuszki to takie słodkie są
ja planuje kupić 2 paczki małych pieluch, jedne do szpitala, drugie do domu, dokładnie z tych samych względów co Ty, znajomi zawsze przynoszą i ostatnio nawet każdy już rozumie, że lepiej kosmetyki czy pampersy niż ubranka pozatym nigdy nie wiadomo jakie pampersy naszym maluchom podpasują, więc trzeba próbować różnych