Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-08, 14:50   #1736
anannke
Zakorzenienie

Dot.: Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość

Czekam na zdjęcia! Wyglądają bardzo ładnie, no i ta cena! Gdyby był mój rozmiar może sama bym się jeszcze skusiła, bo pierwszy raz widzę srebrne buty na takim fajnym obcasie (w sensie nie za wysokim).
Bardzo ładny fason tych butków jest faktycznie zastanawiam się tylko czy one są tak brokatowe czy jakoś inaczej uzyskują taki srebrny kolor? bo jak brokat to będzie się sypać chyba nie?

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
Ja wpłaciłam zaliczkę 2000zł za salę, i tak myślałam aby może iść do tej naszej kierowniczki i porozmawiać z nią, opowiedzieć co się stało, zrobić z siebie taką trochę ofiarę jej to na pewno by się udało kogoś wcisnąć na nasz termin, w końcu pary chodzą i się wiecznie pytają o terminy.

Ale z drugiej strony, pamiętam jej słowa przy wpłacaniu tej zaliczki, że jest to zaliczka bezzwrotna. I boję się, że gdy jej powiem że ślubu nie będzie, to ona i tak znajdzie sobie kogoś na nasze miejsce a zaliczki nam nie odda.
I nie wiem, czy mam dalej siedzieć cicho i sama szukać jeszcze kogoś na ten termin czy iść do kierowniczki.
Znajomi mówią, żebym nie szła, że na bank jakaś para "wpadnie" i będą chcieli wziąć szybki ślub a termin mamy taki konkretny, bo 16.08.
Zależy jak ci się ta babka wydaje - jeśli myślisz że ma "serce człowieka" i twoja historia ją poruszy i zachowa się fair tak że ci odda zaliczkę to idź. Jeśli myślisz że skorzysta na tym i załatwi parę na wasze miejsce a zaliczki nie odda ci to bym próbowała jednak osobiście to załatwić - powrzucaj jeszcze ogłoszenia że odstąpisz termin i na pewno ktoś się znajdzie. Termin macie chyba najpopularniejszy w tym sezonie

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora