Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Marchew, jabłko lub ziemniaczek, wkrótce zje mój niemowlaczek, mamy IX-X 2013, cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-08, 14:28   #3186
jo_asiek
Zadomowienie

Dot.: Marchew, jabłko lub ziemniaczek, wkrótce zje mój niemowlaczek, mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
ostatnio czytałam o tym. to ze czesciej chwyta lewą nie znaczy ze jest leworeczny poniewaz moze sie to w kazdej chwili zmienic.i ze nawet jak sie okaze ze jest leworeczny to nie powinno sie przestawiac go zmuszajac uzywac prawej reki bo te wymuszenia moga pozniej prowadzic do problemow rozwojowych.
Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
jo_asiekJulia też łapie lewą ręką,ale jakoś specjalnie sie tym nie przejmuje...nawet jesli będzie leworęczna

dzięki za odp. To, że Szymek mógłby być leworęczny absolutnie mi nie przeszkadza i nie próbowałabym tego na siłę zmieniać, ale po prostu matka wariatka wkręciłam sobie, że może coś nie tak z nim, albo z napięciem. W sumie to ma dopiero 11tyg i pewnie jeszcze nie raz coś się zmieni.

Teraz znów marudzi, stęka i krzyczy, bo zasnąć nie może. Tylko przy cycu pospał kilka minut, a po odłożeniu oczy szeroko otwarte i się kręci. Odpaliłam mu suszarę, może to pomoże
jo_asiek jest offline Zgłoś do moderatora