Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-08, 15:04   #3480
JustiLbn
Raczkowanie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 4

Cytat:
Napisane przez thidien Pokaż wiadomość
witajcie drogie mamcie

ta zgaga mnie zamęczy :/ czego to ja nie próbowałam...
nic nie działa
na widok gavisconu to mnie mierzi i od razu zgaga powraca :P
no nic, na coś trzeba najwidoczniej pocierpieć, żebym za dobrze nie miała
A próbowałaś gryźć kaszę gryczaną surową?

Cytat:
Napisane przez side85 Pokaż wiadomość

Zastanawiam się czy na prawdę wokół materaca dla dziecka nie robi się za dużego zamieszania, bo przecież kiedyś nie takiego wyboru i dzieci też się zdrowo chowały...hmmm...nie chcę na małym oszczędzać ale myślałam że gryka-kokos za 100zł to i tak nieźle. Cóż będzie musiał się na nim wyspać bo więcej to już na prawdę dla mnie za dużo.
Cytat:
Napisane przez thidien Pokaż wiadomość
szczerze mówiac to się zastanawiałam nad najzwyklejszą pianką :P my w takich leżeliśmy i jest ok :P gryka, kokos wydaje mi się leci na opinii "bo naturalne", ale... stąd, że naturalne, to zasikane/zamoczone pleśnieje, gryka podobno szeleści
wiadomo, wszystko ma plusy i minusy
Ja kupiłam kokos-gryka za 69 zł. Sama spałam na piankowym po 3 rodzeństwa i spoko było. A żeby nic nie gniło, to podkładać ceratkę pod prześcieradło, albo kupić ochraniacz i tyle.

Cytat:
Napisane przez Tequillla Pokaż wiadomość

No wspaniale, przegapiłam swoją studniówkę
Była 5 dni temu, jak to się moglo stać???
No to pijesz w takim razie karniaki, za przegapienie studniówki

Cytat:
Napisane przez Limonka1987 Pokaż wiadomość
Poza tym muszę Wam przytoczyć dialog z dzisiejszych zakupów w sklepie spożywczym koło mojego domu.
Ekspedientka: Co będzie? Dziewczynka?
Ja: Tak. Skąd Pani wiedziała?
Ekspedientka: To widać po buzi... Dziewczynki ODBIERAJĄ CAŁĄ URODĘ!
A mi naiwnej się wydaje, że ładnie wyglądam w ciąży
Dobrze, że zostałam przywołana do porządku
A mi wróżyli przez to chłopaka, bo niby świetnie wyglądam A fakt taki, że gdy wychodzę,. to się po prostu delikatnie maluję, czyli krem BB i tusz do rzęs, więc raczej wyglądam wg. mnie normalnie, a będę miała córeczkę.

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
co do roztargnionych i wiecznie spóźnionych małżów - znam z autopsji. poszedł wczoraj na nocny dyżur 21-9, zaznaczył, że musi zostać dłużej, ale do tej pory go nie ma. do tego praca taka, że przeważnie nie ma kiedy się po tyłku podrapać, nie mówiąc o napisaniu smsa czy rozmowie przez telefon. nauczyłam się czekać cierpliwie i nie niepokoić go pytaniami, kiedy będzie.
Jesteś bardzo wyrozumiała i cierpliwa

Dziewczyny zdjęć USG nie wrzucę, bo mam tylko filmik. Nie wiem czemu mi nie dała na papierku kilku ujęć. Próbował mi małż zrobić print screena, ale jakiś zły format filmu jest, że nie chce wczytać

Ja dziś mam 34 t.c czyli 46 dni do porodu Nie pakuję się jeszcze , dopiero w 37 tygodniu to zrobię, czyli koniec stycznia. Nie mam jeszcze torby, muszę poszukać starej, albo coś pożyczyć. Dla maluszka mam mały plecak i w to zapakuję.

19.02.2014 g 18.20 Alicja moje marzenia się spełniły.
JustiLbn jest offline Zgłoś do moderatora