2014-01-08, 15:18
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 4
Cytat:
Napisane przez Tequillla
Coś w tym jest, kupiłam sobie skrzyneczkę z "winabezalkoholowe.pl " i nikomu z domowników nie pozwalam się do niej zbliżać. Ale Wam bym dała po kropelce

|
ale jestes szczodra jak smakuje to wino ??
Cytat:
Napisane przez side85
chętnie też poznam opinie, bo sami śpimy na Ikei i to wcale nie z wysokiej półki i jest genialna. Poczytałam że niektóre ich tanie materace świetnie się sprawdzają i stwierdziłam że jak będzie zły to nie będzie mi szkoda go wywalić, a okazał się strzałem w dziesiątkę pomimo męża z problemem kręgosłupowym. Nie skarżył się od półtorej roku (odpulać). Zastanawiałam się nad tym jednym z podstawowych na piance:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40150182/
|
nadrobilam, i chyba zadna nie kupowala w ikei bo zero odzewu Ja wlasnie tez czytalam pozytywne opinie i sie zastanawiam czy nie wziasc
Cytat:
Napisane przez kate1623
Ja pożyczyłam torbę sportową od koleżanki, która kupowała ją specjalnie pod wymogi szpitala w którym rodzę  O takie coś piszą:
Genaralnie obowiązuje zasada "samolotowa": dozwolony jest bagaż o wymiarach walizki pokładowej (jedna sztuka, której suma wysokość plus długość nie przekracza 115 cm).
|
nie moge a cieakwe co by zrobili jak sie nie dostosujesz do tych smiesznych wymagan
Cytat:
Napisane przez Limonka1987
Poza tym muszę Wam przytoczyć dialog z dzisiejszych zakupów w sklepie spożywczym koło mojego domu.
Ekspedientka: Co będzie? Dziewczynka?
Ja: Tak. Skąd Pani wiedziała?
Ekspedientka: To widać po buzi... Dziewczynki ODBIERAJĄ CAŁĄ URODĘ!
A mi naiwnej się wydaje, że ładnie wyglądam w ciąży
Dobrze, że zostałam przywołana do porządku 
|
ale bezczelna
Cytat:
Napisane przez czbasia
A i dzięki dziewczyny za ciepłe słowa o moim big brzuchu... Fakt generalnie w brzuch mi idzie ale te prawie 10kg musze sie gdzies podziać..
Nooo... biore się za nadabianie. Troche tego znowu jest 
|
noooo ilosc obuwia robi wrazenie 
Cytat:
Napisane przez bebe97
P
A tak w ogóle wstałam o 13.55 
|
a w nocy wezmiesz meza w obroty 
Cytat:
Napisane przez teQiba
A i jeszcze chciałam zapytać - kupujecie pościel do wózka?
Bo ja myślałam że sam kocyk wystarczy - a poduszka takiemu maluchowi i tak nie potrzebna.
|
ja mam kocyk, a gdyby sie tak zdarzylo ze w polowie kwietnia bedzie zima to po Natalii mam jeszcze becik
|